hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Massachusetts

hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Massachusetts

Om du är arbetsoförmögna eller som blir funktionshindrade och är bosatt i Massachusetts, kan du ansöka om handikappade parkeringstillstånd. De flesta personer med funktionsnedsättning som uppfyller kriterierna för funktionshinder enligt Massachusetts lag utfärdas en handikapparkering plakat. Funktionshinder registreringsskyltar endast tillgängliga för funktionshindrade veteraner eller för funktionshindrade personer som har en motorcykel

Du behöver:. .
Bil i bra skick
Kollektivtrafik-tillval
. Vinterutrustning.


1.
Kontrollera funktionshinder villkor som anges i Massachusetts kansli i motorfordon (RMV) regler för att avgöra om du har ett kvalificerat handikapp.
2.
Ladda ner och skriva ut ansökan för funktionshindrade Parkering Skylt /tavla från Massachusetts RMV webbplats. Fyll i alla avsnitten på första sidan av ansökningsblanketten, däribland sökanden certifiering.
3.
Ge ansökan till din läkare eller andra erkända vårdgivare att certifiera medicinsk diagnos . Den medicinska professionella utser också ett funktionshinder som tillfälligt eller permanent, och uppskattar antalet månader för tillfälliga handikapp.
4.
Skicka den ifyllda och certifierad ansökan till Massachusetts RMV Medical Affairs Branch på den adress som anges på blanketten. Blanketten kan också lämnas in personligen till RMV.

Tips och varningar


 • Ansökan skall lämnas in till RMV inom 30 dagar från den medicinska intygsförklaringen .
 • Den medicinska information som tillhandahålls i ansökningsformuläret kan påverka ställningen för ditt körkort efter RMV recensioner ansökan.


 • Relaterade artiklar


  hur man på ett auto lån
  hur man uppskatta bil betalning
  hur man handlar dålig kredit bil lån
  hur man startar en karriär trafik skola
  Hur får man en ren bil titel i kansas
  fördelar och nackdelar med leasing ett fordon
  hur man bil lån för personer med dåliga krediter
  hur man hyra exotiska bilar
  hur du får ett funktionshinder parkeringstillstånd i Maryland
  hur man skyddar en lastbil från stöld