hur man ska finansiera ett fordon med dålig kredit

hur man ska finansiera ett fordon med dålig kredit

Att räkna ut hur svårt finansiera en bil med dåliga krediter kommer att vara, måste du ta reda på hur dålig din kredit är. Ibland en köpare tycker att eftersom han var sen på en betalning för ett par år tillbaka, är hans kredit dåligt. Enligt Scot Hensel, Special finansdirektör på Anthony Auto Group i Gurnee, en av de största GM och Buick återförsäljare i Illinois, det första du behöver veta innan du sätter foten i ett återförsäljaravtal är den realistiska läget för din kredit.
1
Kolla med en lokal låneinstitutet på egen hand innan du besöker en bilaffär. . Om du kan säkra ett lån erbjudande, kommer du att gå in i återförsäljaravtalet veta vad du kan spendera. Om långivaren ger dig ett godkännande, kommer hon ställa sannolikt parametrar på vad förhållandet eget hon kommer att finansiera för dig. Om det 80 procent, vilket innebär att banken kommer att finansiera $ 8. 000 på en bil som är ett lån värde av $ 10. 000.
2.
Ha en rejäl handpenning redo. Om din kredit är dåligt, Varken banken eller en återförsäljare ordnad långivare lån du det fulla värdet av en bil. Ju sämre din kredit är, desto större handpenning du behöver.
3.
Leta efter en stor, etablerad återförsäljare med ett brett utbud av begagnade bilar om du inte kan säkra finansieringen självständigt. Stora återförsäljare har särskilda finansiera samordnare som agerar som mäklare med olika typer av sekundär långivare som är specialiserade på att bevilja lån till kunder med marginella kredit poäng. Sådana samordnare kommer att kräva dokumentation, inklusive räkningar, referenser och bevis på inkomst.
4.
Sänk dina förväntningar. Om din kredit problem är allvarliga nog, kan återförsälningskontorets särskild finansiering koordinator ger dig en lista av bilar på hans lott att han kan säkra finansieringen för att också passar din budget och tillgängliga handpenning. Ju sämre din kredit, desto mindre att listan kommer att vara. Det enda sättet att expandera ditt val är att öka mängden din handpenning.
5.
Undvik att arbeta med mer än två eller tre återförsäljare vid ett enskilt tillfälle. Mest etablerade återförsäljare kan arbeta med flera långivare, medan det bara att dra din kredit en gång. Varje kommersiell utredning din kredit sänker din score något. Om du arbetar med för många återförsäljare på gång, det kan vända en marginell situation i en omöjlig en.
6.
överväga att söka ett samarbete signerat. Om din kredit är marginell, kan starkt samarbete signerat förbättra dina chanser att säkra ett lån och kan även förbättra din takt. Men co-signer bör vara en nära släkting. När man överväger värdet av en co-signer, långivare undersöka sannolikheten för att det samarbete signerat faktiskt skulle betala lånet om du drabbas av en allvarlig ekonomisk bakslag.

Tips och varningar


 • Om du måste arbeta med en återförsäljare speciella finansavdelning, ha tålamod. Du kan få ett "nej" direkt. Det kan ta en vecka eller mer för att få ett "ja". Om du beställer tid, hålla den. Återförsäljare är ofta översvämmas med marginella finansiera program. Dessa kräver mycket mer arbete och dokumentation än den normala försäljningen och har en mycket lägre godkännande. Om du inte håller dina möten eller ring för att sanera, kommer din ansökan att upphöra snabbt att få aktiv uppmärksamhet. När du kontrollerar din kredit, se till att få en TransUnion poäng. Det är den kredit presidiet flesta bilhandlare använder.
 • Akta er för reklam platser som är för bra för att vara sant. Ser orden: "Alla ansökningar som godkänts," i en annons betyder inte att alla ansökningar kommer att godkännas. Även ord, "Alla ansökningar godkänts," betyder inte att du kommer att ha tillräckliga handpenning att dra fördel av detta godkännande.


 • Relaterade artiklar


  förtida Chrysler leasingavtal uppsägning
  hur man kan beräkna månatliga bil betalningar, med en nominell årsränta
  reglerna för att hyra en bil
  hur avsluta en överenskommelse bil hyra tidigt
  hur man kan undvika bedrägerier bil refinansiera
  hur man undviker automatiskt återtagande
  hur man kan stoppa reporäntan på en bil
  bil indrivning
  Hur refinansiera en auto med dåliga krediter
  typer av uthyrning budget lastbil rabatter