hur man passar texas förarprov

hur man passar texas förarprov

Förarprovet i delstaten Texas endast kan fattas efter det andra tester har passerat. Om du inte redan har laglig rätt att köra i Texas, måste en godkänd förare kör du och fordonet till provning området. Om du inte klarar körprovet skall den licensierade förare köra fordonet bort om du inte har tillstånd att köra. Passing förarprovet i Texas kan ske efter dessa riktlinjer

Du behöver:. .
Verifiering av försäkring
Fordonet i gott mekaniskt skick.
Fordon med giltig tagg.
Texas Driver's Handbook.
Korrekt identifiering.


1.
Föra ett fordon för körprov. Fordonet måste ha bevis om ansvarsförsäkring har ett giltigt kontrollintyg och klarar granskningen av examinator innan körprov ges.
2.
Följ granskarens instruktioner. Examinatorn kommer inte att försöka lura dig genom att be er att göra något som är mot lagen.
3.
Control ditt fordon säkert och enligt anvisningar av examinator. Du måste förstå och följa alla trafikmärken, kunna komma till ett snabbt stopp utan att sladda däcken, fickparkera och tillbaka bilen säkert ca 50 meter.
4.
Iaktta de andra trafik och andra förhållanden runt omkring dig som kan orsaka problem när du kör. Granskaren behöver se dig ute i din speglar ofta, tittar på andra förare.
5.
Visa förmåga att stanna i ditt körfält. När du närmar korsningar, sakta ner och titta åt båda hållen även om du inte behöver stanna. Passningar och att byta fil är tillåtet om du kan utföra manövrer på ett säkert sätt.
6.
Visa dina möjligheter att använda blinkers på lämpligt sätt. Kom ihåg att använda blinkers enligt anvisningarna i Texas Driver's Handbook.
7.
Slutför körprovet. Examinator kommer att förklara de fel som gjorts och hur man rätta till dem. Skriftlig dokumentation om ditt körkort kommer att ges till dig.

Tips och varningar


 • hålla båda händerna på ratten och inte vila armbågen på fönstret .
 • När du kopierar, måste du vrida på huvudet och se tillbaka kontinuerligt tills du tar bilen till helt.
 • Du kommer att få ett kvitto att använda som en tillfällig licens i 60 dagar eller tills permanent licens anländer med posten.
 • Don't föra ett samtal under körprovet.
 • Om du inte klarar körprovet kommer examinator förklara vad du behöver öva för att förbättra dina kunskaper och när du kan återgå till en annan förarprov.
 • Du inte kommer att passera förarprovet om du missar mer än 30 poäng, bryter mot lagen, vägrar att lyda granskarens instruktioner, köra farligt eller kraschar.


 • Relaterade artiklar


  leasing kontra köpa fordon
  hur du uppskatta din bil betalningar på carmax.com
  auto lån efter kapitel 11 konkurs lättnad
  billeasing terminologi
  hur man får en bil titel från Chrysler kredit
  hur man kan bryta ett Auto Lease med Nissan
  hur man beräknar en bil betalning med extra inbetalningar
  hur man tar bilen leasingavtal i South Carolina
  hur att förstå din kredit rapport
  hur man gör extra betalningar mot ett billån