hur hyra en bil & carseats

hur hyra en bil & carseats

Även en hyrbil måste ha en bilbarnstol när barn är inblandade. Detta kan bli komplicerat när både bilen och bilbarnstolen måste hyras. Vissa biluthyrningsfirmor kommer att hyra en bilbarnstol, men du kan finna det bättre att hyra någonstans bilbarnstolen annanstans

Du behöver:. .
Gula Sidorna
Dator med tillgång till Internet.
Telefon.
Kredit-eller betalkort.


1.
Hitta den bästa biluthyraren att uppfylla dina behov är alltid det första steget. Det finns gott om biluthyrningsfirmor är landet, men det är färre som kommer att sätta en bilbarnstol i det fordonet för dig. Sök på Internet eller i Gula sidorna för att hitta den hyra organ som finns i närheten och de företag som hyr bilsäten. De kommer inte alltid att vara på samma plats.
2.
Ring företag och avgöra vilken typ av bil du vill ha och behöver. Fråga om alternativ bilbarnstol från biluthyrningsfirmor. Samtidigt, ringa alla företag som du ligger i området att endast hyra bilbarnstolar. Kolla deras priser och typer av tillgängliga bilsäten. Jämför alla uppgifter att välja den bästa kombinationen av kvalitet och pris på bilbarnstolar. Tänk på biluthyrning separat. Du kan också behöva be om biluthyrningsfirmor hyr bil stolen utan biluthyrning. Detta ger dig det bredaste utbudet av alternativ för de två hyror.
3.
Reserve hyrbilen och bilbarnstol på ditt kredit-eller betalkort. Du kommer att behöva göra detta eftersom andra personer kommer att tävla för samma objekt. Ta reda på vilken typ av villkor kommer att förknippas med de hyror så att du kommer att vara förberedd när du går till företaget att slutföra pappersarbetet.
4.
Kontrollera att du har de tillgängliga medlen antingen kontant eller med kreditkort för att betala för bilen och bilbarnstolen uthyrning. Ta viktig information som referenser och bevis på bilförsäkring med dig till uthyrningsfirman. Du kan behöva två fyndigheter om bilen och bilbarnstolen är hyrs från två olika byråer. Vara säker på att du förstår hur du installerar bilbarnstolen i bilen. Du måste också veta hur du säkrar barnet i bilbarnstolen.

Tips och varningar


 • Använd alltid en bilbarnstol som är godkänd för storleken på barnet som kommer att sitta i den.
 • Se till att barnet är säkert i en bilbarnstol som är fast fästad vid fordonet.


 • Relaterade artiklar


  Hur hyr jag en bil?
  bil reporäntan information
  biluthyrning kontra leasing
  hur du uppskatta din bil betalningar på carmax.com
  hur man uppskatta bil betalning
  vad är en förbättrad beacon poäng?
  bil avtalsrätten
  bästa auto lån för personer med låga inkomster och dåliga krediter
  hur man leasa en Lincoln MKX
  Hur får man en bil med hemsk kredit