hur du skyddar din bil från bilstöld

hur du skyddar din bil från bilstöld

Det finns otaliga sätt att skydda din bil från bilstöld. Du bör överväga att åtminstone en av dem, eftersom alla fordon kan vara potentiellt stulna. Ingen enhet eller teknik är en garanti, men genom att följa dessa steg kommer du öka dina odds för att hålla ditt fordon säkert
1
. .
Parkera fordonet på ett säkert, säkert ställe. Leta efter parkeringsplatser med stationerade väktare eller partier som övervakas av kameror.
2.
Dölj värdefulla föremål såsom CD-skivor, dyra solglasögon, mobiltelefoner, MP3-spelare eller andra prylar under sätena, i handskfacket eller under en filt. Detta kommer att ta bort ett motiv för ett inbrott.
3.
Ta alltid och ta med dig nycklarna, även om din bil är parkerad i ditt garage eller utanför ditt hus. Bil tjuvar är alltid på jakt för fordon med nycklarna fortfarande i dem.
4.
Installera ett fordon Kill Switch. När du lämnar bilen, vändning denna omkopplare bryter strömmen till tändning, vilket gör att fordonet svårt att börja.
5.
Lämna alltid din bil fönstren stängda om möjligt. När du är orolig för ditt husdjur med ventilation, stänga fönstren och ta med ditt husdjur med dig.
6.
Använd ditt garage för att lagra din bil. Lås alltid garage och dörrarna bilen.
7.
Installera ett tracking system. Spårningssystem gömma en sändare någonstans på din bil, så polisen att spåra den i händelse av en stöld.
8.
Spela in ditt VIN (chassinumret). Du kan hitta den på instrumentbrädan i närheten av främre vindrutan eller på insidan av driver's-sidodörren nära låsande mekanism.

tips och varningar


 • Lämna aldrig bilen olåst när den inte gick, aldrig lämna ditt fönster ner, och aldrig lämna nycklarna i bilen. De flesta fordon stölder kan förebyggas genom att följa dessa tre viktiga riktlinjer.
 • Om du installerar en tändning Kill Switch eller bränsle Kill Switch, kom ihåg att dölja det väl. Det kommer inte att göra något bra om en tjuv kan lokalisera och växla switchen.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör en traktor
  hur du tar bort en co-signer från en bil titel genom DMV
  Hur lång tid tar det att ta reda på från din bank om du godkänt för en bil lån?
  hur man förhandlar ett lågt pris bil leasing
  hur man på ett auto lån
  hur man hyra en Ford Fusion
  hur man kan öka synligheten körning i regn
  hur man beräknar GM hyra på Acadia
  billeasing hemligheter
  hur man kan sänka din månatliga bil betalning