Hur får man en texas föraren tillstånd

Hur får man en texas föraren tillstånd

I Texas kan en sökande ansöka om en instruktion tillståndet vid 15 års ålder om förarnas utbildning har genomförts framgångsrikt. Detta kommer att utfärdas utan ett fotografi för att lagligen ger sökanden möjlighet att övningsköra med en godkänd förare. Naturligtvis finns det andra restriktioner och krav för personer under 18 år att köra i Texas. Här är några riktlinjer som hjälper dig att förstå den komplicerade processen för tonåringar att få en Texas instruktion tillstånd

Du behöver:.
Korrekt dokumentation.
Skrivelse från skolan om närvaro eller genomförande.
Intyg över avslutad förarutbildningen förstås.
Texas Driver's Handbook.
Social Security Number.


1.
Föraren måste vara minst 15 år gammal med förarutbildningen kurs eller vara minst 16 utan förare utbildning kurs. Förarutbildning kurser är mycket uppmuntras i Texas.
2.
Slutföra en förarutbildning kurs. Föraren utbildning kursen ingår klassrummet och praktisk utbildning.
3.
Studera Texas Driver handboken. Det skriftliga provet består av två delar-samt vägmärkena
4
Ansök om instruktionen tillståndet vid närmaste körkort Office. . . Ansökan måste göras personligen. Om föraren-till-vara är yngre än arton måste en förälder skriva under ansökan.
5.
Ta med alla ordentlig dokumentation vid provtillfället. Dessa dokument omfattar ansökan om undervisning tillstånd och legitimation inklusive personnummer. Som inte fyllt arton kräver ytterligare dokumentation såsom förarutbildning intyg över avslutad, kontroll av inskrivning och närvaro i skolan.
6.
Passera syntest. Innan den skriftliga tentamen, är en sammanfattning vision test administreras på kontoret
7
Pass båda delarna av det skriftliga provet -. . Regler test och skyltar testet. En poäng på 70 procent eller bättre anses passerar på varje prov.
8.
Betala på $ 5 avgift. Instruktionen Utfärdas, och det kommer att upphöra den sökandes nästa födelsedatum, plus ett år. Instruktionen Kan inte förlängas.

Tips och varningar


 • Du måste bevisa när du ansöker om din första Texas instruktion tillstånd och varje år efter tills du fyller 18 år, att du är för närvarande inskrivna eller har avslutat gymnasiet. Du kan göra detta genom att ett brev från skolan. Detta brev kan inte vara äldre än 30 dagar från det att den skrivs under, eller 90 dagar om under sommarmånaderna.
 • Kom ihåg att innehavaren av ett tillstånd inte köra bil utan en licensierad förare som är minst 21 år, har ett års körerfarenhet och sätter sig i passagerarsätet bredvid föraren.


 • Relaterade artiklar


  Vad gör jag med mina registreringsskyltar efter att jag tur i min hyrda bil?
  hur man ska finansiera en Audi
  fordonsleasing information
  hur avsluta ett fordon hyresavtal
  hur du returnerar en leasad Toyota Sienna
  hur man får ut av en ny Auto Lease tidigt
  hur kopplingsfri skift
  Fakta om billån titel
  hur man leasa en Lincoln MKX
  hur att refinansiera en bil eller auto lån