hur man tillbaka min bil till Ford

hur man tillbaka min bil till Ford

Om du planerar att återvända ditt fordon till Ford eftersom du inte längre kan göra dina betalningar kallas detta som ett frivilligt återtagande. Ett frivilligt återtagande har samma inverkan på din kredit rapport som en ofrivillig återbördande (där banken samlar din bil). Om återvänder en hyra att Ford, bör du redan har talat med en Ford leasing-end konsult via telefon och fått ditt slit-och-riva utvärdering information. Se till att alla fordon reparationer har slutförts innan du returnerar din hyra

Du behöver:.
Inkomst handlingar (lön Män, W-2s).

Frivilligt Återtagande


1.
Ring Ford Credit bilfinansiering på 800-727-7000 för att diskutera betalningsalternativ. Frivilliga återtagande bör vara en sista utväg på grund av den effekt det har på din kredit. Ford Credit kan erbjuda en betalningsplan som passar dina behov. Annars, ring för att låta en representant vet att du planerar att återvända ditt fordon.
2.
Rengör din leasade fordon. Leta båda uppsättningar nycklar och instruktionsboken, alla artiklar måste returneras med bilen. Ring Ford återförsäljare som du ursprungligen hyrda eller finansieras eller hitta en återförsäljare i ditt område.
3.
Boka tid att återlämna fordonet. Ordna en tur och kommer fram till den tidpunkt diskuteras med alla fordon tillhörigheter. Skriv ner körsträcka på ditt fordon, fordonets identifieringsnummer (VIN), datum och namnet på den person som ditt fordon.
4.
Be personen att ta bilen för att underteckna tillbaka kontrollen noterar du skapade i föregående steg. Håll det i fall det föreligger någon skillnad med återlämningsdatum eller körsträcka.

Lease Retur


1.
Slutföra en besiktning innan du returnerar leasade fordon. Ford hemsida säger att hyrestagare få kontakt från 35 till 45 dagar innan lease-slut för att slutföra slit-och-riva bedömning. Om du inte har blivit kontaktad, kontakta din ursprung Ford-återförsäljare direkt.
2.
Ring din lokala Ford återförsäljare för din hyra tillbaka. Göra tillåter detta återförsäljaren att ta hand om återvändande i god tid. Gör tid för en dag på eller före slutet av hyrbevis.
3.
Ordna en tur till återförsäljaravtalet och be att få tala med den person som ansvarar för att acceptera hyresavtalet avkastning. Betala överskott slit-och-tår eller över-körsträcka avgifter till återförsäljaren, om tillämpligt. Granska Vägmätare uttalande, där det står ditt återvänder körsträcka och underteckna den.
4.
Se till att du återlämna alla extra nycklar och instruktionsboken och som dokumenteras korrekt. Kontrollera datumet på din hyra slut bekräftelse plåt. Få en kopia av bladet före avresan att skydda dig från extra avgifter.


Relaterade artiklar


hur du kan få en insättning på en ny bil
grundläggande information om billeasing
vad är volontär återbördande?
hur man får ett banklån för en bil
Hur refinansiera en auto med dåliga krediter
hur man gör frivilliga fordon återbördande
bil leasingavtal
alternativa egenfinansiering
hur man förhandlar din bil payoff balans
hur att förstå din kredit rapport