hur man kan jämföra fordon lån

hur man kan jämföra fordon lån

Om du samtycker till en hög ränta, kan du betala tusentals mer för din bil i det långa loppet. Använd en miniräknare auto lån för att fullt ut mäta skillnaden i betalningar och total avkastning belopp innan beslut fattas

Priser

Ny biltillverkare erbjuder mycket låga priser, exempelvis noll procent, som inte kan slå av vanliga banker. Traditionella finansiella institutioner, som en lokal bank eller kredit unionen, annonsera vanligtvis på nya eller begagnade bilar. Kontrollera företagets webbplats. Subprime finansiering, även för nya eller begagnade bilar, erbjuda lån till riskabla låntagare. Vissa stater cap räntan så hög som 29 procent för ett billån.

Överväganden

Kolla med en bank att ta reda på hur mycket du kan låna för ett fordon. Du kan vara föremål för lånet restriktioner beroende på fordonet du vill köpa och din kreditvärdighet. Känd som ett lån till värdet förhållande, banker besluta fordonets värde och hur mycket värde de kommer att låna. För dålig kredit låntagare kan detta sjunka så lågt som 60 procent, medan utmärkt kredit kunder låna upp till 120 procent av ett fordon bank-värdet.

varningar

Banker skiljer sig åt i riktlinjerna, så gäller din nuvarande bank eller återförsäljare för att ta reda på om du är berättigad till de förmånligaste priserna. Om så är fallet, kan du handla lägsta priserna därefter. Om ditt lån är godkänt men med en snabb takt, måste du handla genom att fortsätta att gälla. Inte alla låntagare är kvalificerade för de bästa priserna.


Relaterade artiklar


hur man ska finansiera en 2-årig begagnad bil
kortfristiga leasingkontrakt alternativ
Vad behöver jag för att hyra en bil?
Hur refinansiera bilen med USAA
hur man hittar en automatisk notarie
Hur har jag mitt namn läggs till i en bil titel som inte betalas ut ännu?
krav för hyra av bil
Hur avbryter jag bil hyra?
Pennsylvania repa lagar om bilar
Honda Pilot leasing alternativ