hur man handlar dålig kredit bil lån

hur man handlar dålig kredit bil lån

Om du köper en bil med dåliga krediter, har du fortfarande en god chans att få den bil du vill ha genom en dålig kredit bil lånet. Subprime långivare specialiserat sig på dålig kredit bil lån för personer med dåliga krediter. Dessa lån har vanligtvis en högre ränta, på grund av större risk för långivaren. Om du är ansvarig och göra alla dina månatliga betalningar i tid, kan en dålig kredit bil lån hjälpa till att återuppbygga kredit och förbättra dina poäng. Innan du ansöker om en fattig-kredit bil lån, bör du förstå hur man ska gå shopping för en.

Du behöver:
Kontantbetalning
. Företagsrapport.
Samarbete signerat.
Privat lånefinansiering.

Shopping för dåliga krediter bil lån


1.
Om möjligt, betala av skulder och klara upp alla ekonomiska frågor innan du börja handla för en fattig-kredit bil lånet. Köpa en bil med dåliga krediter resulterar vanligen i en högre ränta för lånet, så att förbättra din kredit värdering hjälper dina chanser att få en dålig kredit bil lån till lägre ränta.
2.

Hitta den bil du vill finansiera och beräkna det belopp som du behöver låna för dina dåliga krediter bil lån. Dra av någon andrahandsvärde från dålig kredit bil lånebeloppet. Analysera dina inkomster och månatliga utgifter så att du har råd att betala de fattiga-kredit bil lånet månadskostnaden.
3.
Bestäm om du har råd att göra en handpenning. En handpenning sänks betydligt månatliga betalningar, och om du har en dålig kredit värdering, kommer du att få utökade befogenheter att förhandla fram en lägre ränta.
4.
Ansök om en kopia av din kreditupplysning online. Använd din kredit rapport när du handlar för dåliga krediter auto lån hos återförsäljarna, eller online. I händelse av att en återförsäljare går en kreditkontroll och du är oense med resultatet kan du använda ett eget exemplar Företagsrapport för bevis och får lägsta möjliga räntan för ditt lån.
5.

Jämför flera offerter online för dålig kredit bil lån. Jämför låneräntor från subprime långivarna. Subprime långivare har oftast högre ränta, så du behöver leta efter det bästa erbjudandet.
6.
Efter en jämförelse flera krediter online, ansöka om en eller flera. Om ditt första val inte blir godkänd, kan kompletterande ansökningar godkänns. Ansökan resultat för online dålig kredit bil lån tar vanligtvis en till två timmar.
7.
Försök att hitta en co-signer för din dåliga krediter bil lån. Att ha ett samarbete signerat minskar risken för långivaren, vilket innebär att du får mer makt att utarbeta en bättre affär och få en lägre skattesats. Fråga nära vänner och familjemedlemmar, om de skulle vara villiga att underteckna.
8.
Hitta privat lånefinansiering utanför din dålig kredit auto lån återförsäljare. När du köper en bil med dålig kredit online får du en lägre ränta genom att säkra lån men en privat subprime automatisk mäklare. Du kan hitta privata finansieringsalternativ genom att söka på auto mäklare på nätet.

Tips och varningar


 • Handla på nätet för att hitta de bästa erbjudandena för dålig kredit bil lån. Den hårda konkurrensen på nätet innebär återförsäljare kämpar för ditt företag, och du kan ofta hitta ett bättre erbjudande än vad du skulle handla personligen.
 • Handla online för dåliga krediter bil lån så att du snabbt kan jämföra flera offerter i en kort tid. Lån godkännande online tar bara en till två timmar.
 • Granska en långivare innan du tar en dålig kredit auto lån. Bedriva forskning genom att kontrollera Better Business Bureau webbplats för klagomålen mot verksamheten.


 • Relaterade artiklar


  vilka kvalifikationer behöver jag för att refinansiera en bil?
  Bilen titel fakta
  Vad behöver jag för att underteckna på ett billån?
  hur man beräknar bilfinansiering
  bil refinansiera information
  hur du tar bort en co-signer från en bil titel genom DMV
  Nevada auto återbördande lagar
  hur man får ut av en Chevrolet bil leasingavtal
  hur man köper ett fordon vid slutet av ett hyresavtal
  hur man ska finansiera en Mercedes