billeasing hemligheter

billeasing hemligheter

I stället för att köpa en bil, många förare väljer att hyra, vanligtvis för en viss tid, till exempel 24 eller 36 månader. Även leasing kan ge ett fynd för dem som inte vill spendera pengar på ett nytt fordon bör kommande leasers tänka på ett antal mindre kända fakta som de leta efter en bra affär.

Du kan pruta

Vissa återförsäljare, i syfte att få en högre vinst, kommer att insistera på att priset för en förhyrd bil är satt i sten och kan inte prutade ned. Detta är inte sant. Spara ett par modeller av bilar, leasade bilar, som köpte bilar, har priser som är helt förhandlingsbara. Genom några skickliga googla kan du hitta det pris fabriken faktura på bilen-det pris som återförsäljaren betalade bilföretaget för bilen -. Och använda det som ett förhandlingsobjekt i era förhandlingar

Garantier och hyr Don " t alltid matcha

När du är ute efter att hyra en bil, en av de funktioner som många handlare kommer att skryta om är garantin. Garantier, som hyr själva, är tillfälliga, som i regel pågår bara några år. Det finns en tendens därför hos vissa köpare att anta att garantin kommer att pågå under hela leasingperioden. Detta är inte alltid fallet. Kolla det finstilta och se om garantitiden går ut innan du leasar gör.

Kontrollera för alla avgifter

det angivna priset för en hyrd bil i allmänhet inte tar hänsyn till olika andra avgifter som arrendatorn av bilen är skyldig att betala. Utöver de grundläggande utgifter som går till att föra bilen-licensavgifter, registreringar avgifter, Bilförsäkringar, och omsättningsskatt-bil leasers kan räkna med att betala en deposition och en bank förvärv avgift. Enligt CNN /Money, om du har exceptionellt god kredit, många återförsäljare är villiga att avstå från några av dessa avgifter. Naturligtvis kan de inte nämna det om du inte ta upp det, så se till att fråga.

Din hyra-End Deal kan vara ett Fynd

I slutet av hyresperioden, drivrutiner är vanligtvis ges möjlighet att köpa bilen, till ett pris tydligt i deras avtal. Eftersom formeln för detta pris beräknas flera år i förväg, kan det stämmer inte det aktuella marknadsvärdet på bilen. Även om du är missnöjd med din hyrda bil, fundera på att köpa det om villkoren i ditt hyresavtal innebär att du snabbt kan vända den för en vinst.


Relaterade artiklar


vilka val gör jag efter att ha tagit en dålig bil lån?
principerna för auto leasing
vilka kvalifikationer behöver jag för att refinansiera en bil?
återtagande lagar i Oklahoma
Vad händer när du handlar i en leasad bil?
hur man beräknar bilfinansiering
Så här avslutar ett fordon leasing tidigt
bil indrivning
florida fordon återbördande lagar
kredit värdering som behövs för att hyra en bil