Vad behöver jag för att hyra en bil?

Vad behöver jag för att hyra en bil?

Leasing är ett sätt för dig att få bakom ratten i en ny bil. Det tillåter dig att "hyra" ett fordon för några år sedan tillbaka i slutet av hyresavtalet utan vidare förpliktelser. Precis som att köpa en bil, det finns vissa frågor som du behöver för att ta hand om innan de undertecknar ett hyresavtal

Du behöver:.
Ursprungliga hyresavtalet

Körkort

. Visa en giltig licens. Dessutom får de leasingföretag har en åldersgräns på plats och kräver att du vara minst 18 år eller äldre och innehavaren av ett kreditkort.

god kredit

Demonstrera god kredit. Förvänta leasingföretaget att få en kopia av din kredit rapport och din kredit värdering för att avgöra om de ska göra affärer med dig. Även om din kredit är inte bra, kan du fortfarande vara godkänd för ett leasingavtal, men till en högre månadskostnad.

Signera kontrakt

Ingå ett avtal. Precis som en auto lån, måste du underteckna ett kontrakt för att få en hyrd bil. De flesta leasingavtal sluten, så att du kan återlämna fordonet vid hyresavtalet slutet utan ytterligare krav. Överskott körsträcka avgifter, slit-och-tår kostnader, disposition avgift, skatter och kostnader får tas ut.


Relaterade artiklar


Hur refinansiera min bil med dåliga krediter
alternativa egenfinansiering
hur man hittar en begagnad bil värde banklån
hur man tar bil betalningar
bil rollover hyra & tur i optioner
vad man ska göra när du är skyldig mer än bilen är värd
som betalar reporäntan avgifter på en bil?
lagarna om cosigning för en auto lån
hur man reda på vem som innehar titeln på ett fordon
kansas reporäntan lagar