Hur refinansiera din bil med Ford Credit

Hur refinansiera din bil med Ford Credit

Ford Motor Credit (eller Ford Credit) kan flera finansieringsalternativ för bilköpare. Val allt från att hyra en bil att köpa ett fordon. Refinansiering ett fordon kan hjälpa till att sänka kostnaderna för räntor och månadsbetalningar som en följd av nyare finansieringsalternativ och god kredit. Liksom alla finansieringsalternativ, kräver refinansiering grunderna i en kreditupplysning och identitetsbevis innan företaget kommer att godkänna lånet

Du behöver:.
Foto ID
. Skatt pappersarbete.
Bevis på inkomst.


1.
Ansök online på Fords kredit webbplats. Online applikationer kräver fylla i information, granska det när studien är färdig att skicka in ansökan vid vilken tidpunkt en kreditupplysning körs, och sedan ta beslutet certifikatet till Ford. Enligt Ford Credit ansökan sida om nätet godkännande inte går igenom, betyder det inte att refinansieringen inte är tillgänglig, utan snarare, det finns inte tillräckligt med information för att fatta ett beslut.
2.

Prata med en Ford finansiering representant. Gå till närmaste Ford plats och pratar om tillgängliga alternativ för fordonet. Dessa alternativ varierar beroende på fordonets ålder, fortfarande skuldbeloppet och typ av fordon. Om online ansökan går igenom, är ett intyg ges uppgift om belopp som är tillgängligt och Ford företrädare kan sedan avsluta upp detaljerna, såsom de första betalningarna och kontrollera ID.
3.
Lämna en fotolegitimation och bevis på inkomst, tidigare skatteinformation är ibland också nödvändigt att fastställa den ersättning som du har råd. Ett foto-ID bevisar identiteten, medan bevis på inkomst avgör hur mycket av tillgängliga medel. Refinansiering kan kräva att ge andra lån information, såsom alla inteckning eller studielån du kan hålla. Ford Credit refinansieringsbehov att säkerställa högsta lånebeloppet för varje lån betalning är inte mer än omkring 30 procent av en månatlig lön innan lån godkänns. Om refinansiering kommer att resultera i högre utbetalningar eller inte kommer att ändra betalningar tillräckligt för att göra större skillnad, är det bättre att undvika refinansiering.
4.
ge tillstånd för en kreditkontroll. En kreditkontroll avgörande för de räntor som erbjuds för refinansiering. God kredit kommer att resultera i lägre räntor, medan dåliga krediter kan leda till mycket höga priser. Det är värt att betala de initiala kostnaderna för refinansiering, endast om det sänker kostnaden minst en procent jämfört med nuvarande priser. Ford Credit refinansieringsbehov en kreditkontroll för att bestämma lämpliga och kommer inte att ge medel om inte en kreditprövning görs och kredit är tillräckligt bra för refinansieringen. Om online process användes, är kreditkontroll del av ansökan slutförts.
5.
Betala kostnaderna för refinansiering. Liksom första lånekostnader har refinansiering inledande kostnader i form av stänga kostnader och andra avgifter i förskott som betalas omgående. Dessa kostnader varierar från ca $ 1. 000 till några tusen dollar. Ford Credit refinansiering är som alla andra lån och har initiala kostnader för att få lånet igång. Den exakta kostnaden är oftast baserad på kostnaden för ett fordon och storleken på lån som tagits för att refinansiera fordonet.


Relaterade artiklar


vad som krävs av ett uttalande för ett Auto Lease lån?
hur man jämföra priser på bil leasing
hur till återvinna ett fordon titel
hur man kan räkna payoff på auto med ett dagtraktamente lån
begränsningar för refinansiering en automatisk
hur man får en linje bil handel på en rapport
bil refinansiera information
hur man förhandlar en bank reporäntan
följderna av en Auto Lease kapitulation
vad är effekterna av återbördande av ett fordon?