Hur refinansiera bil lån med kredit problem

Hur refinansiera bil lån med kredit problem

När du finansierar en bil, kan du komma till den punkt där du vill att refinansiera den för att få en bättre effektiva räntan (APR), samt en lägre ersättning, om möjligt. Refinansiering en bil liknar refinansiering ett hem du försöker att få ett nytt lån, men ett bättre pris. När du har kredit problem, kan detta vara svårt att göra. Men det finns fortfarande sätt att refinansiera din bil lån, även om du har problem med din kredit för tillfället
1. .
förbättra din kredit värdering så gott du kan innan du försöker refinansiera ditt lån. Det kan hjälpa att prata med en kredit counseling agentur för att se det bästa sättet att betala dina skulder och förbättra dina poäng. Om du kan få dina poäng upp kan du få en bättre april när du refinansiera din bil lån. Överväg att skjuta refinansiering din bil tills du kan förbättra din kredit värdering.
2.
Refinansiera lånet tillsammans med en co-signer. Hitta en pålitlig familjemedlem eller vän som inte bara har en bra kredit värdering, men är villig att ta på sig ansvaret för ett lån. Medan du fortfarande kommer att göra betalningar kommer de att vara ansvariga om du standard på lånet, så se till att välja det här alternativet med försiktighet. Kommer dock att ha ett samarbete signerat med god kredit hjälpa dig refinansiera ditt lån även om du har kredit problem.
3.
Erbjud dig att lägga så mycket pengar ner på det nya lånet som du kan. En handpenning på det nya lånet kommer inte bara att sänka bilen utbetalningar i framtiden, men kan också hjälpa dig att få lån måste du även under kredit frågor. Du kan också få en lägre räntekostnad per månad, om långivaren ser ni anstränger er för att betala så mycket du kan på bilen.
4.
Se om du kan byta långivare när du refinansiera ditt lån. Din nuvarande långivare kan vara ovilliga att låna ut till dig om du har ekonomiska problem, men du kanske kan hitta en ny långivare som är mildare. Prata med bilfirma där du först fick lånet och förklara din situation. De kanske kan hjälpa dig att hitta ett lån företag som de gör affärer med som kommer att refinansiera ditt lån, även om du har kredit problem.


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa reporäntan på en bil
hur man reda på vem som innehar titeln på ett fordon
bil indrivning
Du kan ha mer än ett lån bil titel?
hur du håller din bil från att reposessed
förtida upphörande av en Auto Lease
återtagande lagar i Oklahoma
hur man beräknar motorcykel betalningar
hur man leasa en personbil
hur man kan minska din betalning billån