Hur lång tid efter att lämna in konkursansökan kan en person köpa bil?

Hur lång tid efter att lämna in konkursansökan kan en person köpa bil?

lån kan tillgängliga direkt

När du har hävdat konkurs, kan du ansöka om ett lån genom ett subprime långivare. Med tillräckligt pengar ner, kan du finansiera en annan bil. Om du betalar kontant för en bil, kan du köpa en när som helst efter din konkurs. Vissa långivare förmån konkurs situationer eftersom du inte är tillåtet att göra anspråk på det igen för nästan ett decennium. På grund av detta kan en långivare samla sina pengar om du standard på lånet genom att bedriva en dom mot dig i domstol.

Vänta Tills Credit Förbättrar

Du kan förbättra din kredit situationen avsevärt efter att hävda konkurs. Många människor återhämta framgångsrikt från konkurs och även hålla lån öppna (före och efter konkurs), vilket förbättrar deras kredit värdering. Om du kan vänta tills din kredit förbättras (detta varierar beroende på situation) kan du njuta av en låg ränta och prisvärt lån med lite pengar som krävs som handpenning.

Bottom Line

Du kan köpa en bil med kontanter när som helst efter hävdar konkurs. Om du vill finansiera ett fordon, räknar med att lägga ungefär hälften av fordonet köpeskillingen ner och drabbas av en hög ränta (upp till 29 procent i vissa stater). Det skulle gynna dig ekonomiskt att vänta tills din kredit förbättras innan den driver ett billån.


Relaterade artiklar


hur du lägger miles till ett hyresavtal fordon
om små Begagnad bil lån
hur man gör extra betalningar mot ett billån
ekvation för att beräkna ett billån
hur man beräknar en bils värdeminskning
Vilka är kriterierna för att hyra en billig bil?
biluthyrning tips
Hur vet jag om min bil titel har panträtt?
vad det innebär att hyra en bil?
information om leasing bilar