Hur hyr jag en spansk bil?

Hur hyr jag en spansk bil?

Om du bor i Spanien som en utsänd eller pensionärens, är chansen stor att du behöver en bil att ta sig runt. Hyrbilar är OK ett par veckors semester, men få oöverkomligt dyra efter ett tag. Om du behöver en bil för en längre period kostnadseffektivt sätt är att hyra en spansk bil. Leasing av en spansk bil är ganska enkelt, förutsatt att din kredit är bra, men som med hyrbilar, måste du välja din hyra partner med omsorg

Du behöver:. .
Passport
Bevis på inkomst.
Kontoutdrag.
Bevis på adressen.


1.
Kolla spanska leasingbolag via Internet. Kontrollera avsnittet Resurser: Det ger ett fåtal företag som erbjuder att hyra spanska bilar. Men det finns många företag att välja mellan, så forskningen helt.
2.
Läsa upp om leasingföretag spanska bilar. Kontrollera med landsmän att se om de kan rekommendera ett företag. Det är alltid bra när någon annan är nöjd med det företag de leasing från.
3.
Kontakta några spanska leasingbolag att ta reda på vad de kan erbjuda i form av kund service, tillbaka upp, typ av fordon och prissättning. Kolla in krav för att säkerställa att de passar dig, och att du kan följa dem.
4.
Välj ett företag som du har förtroende för, sedan låta personligt besök. Ta reda på före mötet den dokumentation du behöver visa. Minimikrav kommer att inkludera ditt pass, bevis på adress, kontoutdrag konto, konton företag (om tillämpligt) och bevis på anställning eller inkomst. Du kommer också att behöva göra en insättning. Om du fortsätter.
5.
Välj ditt fordon och hyresvillkor vid mötet. Ge din valda fordonet en provkörning för att du är nöjd med ditt val. Var inte förhasta oss. När du har registrerat dig, kommer du att begås under en viss tid.
6.
Kolla igenom ansökningsprocessen och fylla i formulären. Hyresavtalet representant kommer att kontrollera dina dokument, kopiera och lämna tillbaka dem. Du måste vänta en vecka eller så för din ansökan som skall behandlas, och ditt ID och kredit som skall kontrolleras. Leasingföretaget kommer att kontakta dig när din ansökan har godkänts, och du kommer att få ett datum för att hämta din bil.
7.
tillbaka till företaget för att hämta din bil. Se till att du är nöjd med det. Eventuella skador. Underteckna det slutliga hyresavtalet papper och ta emot din hyra bil.


Relaterade artiklar


hur man beräknar hyra återbetalningar
vilka kvalifikationer behöver jag för att refinansiera en bil?
hur man hyra en lyxbil
hur man beräknar GM hyra på Acadia
kredit värdering som behövs för att hyra en bil
florida fordon återbördande lagar
Fakta om att underteckna ett billån
Pennsylvania repa lagar om bilar
Hur beräknar jag principen och intresse av ett billån?
bil reporäntan information