Hur hyr jag en Mustang?

Hur hyr jag en Mustang?

En Mustang är en kraftfull bil som byggdes av Ford företaget. För förare som inte vill binda sig att köpa bilen, kan de flesta återförsäljare erbjuder dig ett hyresavtal. Dessa avtal gör att föraren kan hyra bil för en viss tidsperiod, som vanligtvis är upp till tre år. Efter hyrestiden upphör, återgår föraren bilen till återförsäljaren, eller köper bilen

Du behöver:.
Inkomst handlingar (lön Män, W-2: or)


. 1.
Besök din lokala Ford återförsäljare för att hitta den Mustang som du vill hyra. Inte alla återförsäljare har samma bestånd, så du kan behöva besöka mer än en för att hitta den årsmodell du vill ha. Försök att hitta flera återförsäljarna som har samma bil så att du kan be om offerter och jämför dem.
2.
Begär 15. 000 miles per år på din hyra. Många hyr endast tillåta förare 10. 000 till 12. 000 miles per år, och sedan debiterar dig väldigt hög körsträcka avgifter för att gå över det beloppet vid slutet av din leasingperioden. Berätta försäljaren att om du inte kan ha 15. 000 miles, kommer du att ta ditt företag någon annanstans. Köp inte körsträcka skydd.
3.
Berätta försäljaren kommer du inte betala någonting ner, och att du inte betala någon återförsäljare avgifter eller bank. Ford återförsäljare, tillsammans med nästan alla andra återförsäljare, kommer att försöka fästa vid dessa onödiga avgifter. Vara villig att gå ut på affären och gå till en annan Ford återförsäljare om försäljaren inte kommer att samarbeta med er.
4.
Provkör Mustangen innan du hyra den. Mustangs är kraftfulla bilar och får inte vara lämpligt för tonåringar eller nya drivrutiner. Se till att modellen kör ordentligt. Om möjligt, ta med en mekaniker vän längs att inspektera bilen innan du hyr den.
5.
Fyll i ansökan för hyra när du har inspekterat bilen och beslutat om villkoren i din hyra.
6.
Titta på din körsträcka under hela arrendetiden så du inte går över och mot en avgift. Kör Mustang noggrant. Det kan vara frestande att hastigheten i en sådan snabb bil, men någon skada du gör på fordonet blir ditt ansvar när du stänger av bilen tillbaka till återförsäljaren.


Relaterade artiklar


hur man får dåliga lån kredit auto utan pengar ner
hur man leasa en bil kontra att köpa en bil
hur man förhandlar en bank reporäntan
vilka handlingar som krävs för att få en bil leasingavtal?
Fakta om billån titel
hur man leasa en bil vs köpa en bil
hur man gör en betalning på ett leasingavtal bilen med en VIN
Hur finansierar jag en ny eller begagnad bil?
tips om leasing förhandling
Hur man säljer en bil genom att ha någon att ta över betalningar