slutet alternativ för en Auto Lease

slutet alternativ för en Auto Lease

Du behöver:
dator med Internetuppkoppling
. Penna.
Papper.
Kelley Blue Book.
Skatt uttalande.

Många väljer att hyra rutten över köper vägen när vi letar efter en ny bil eftersom de kan få en bättre bil på en lägre ersättning och inte behöva lägga ner en stor handpenning. Det finns flera valmöjligheter och alternativ när hyresavtalet upphör.

Tillbaka den

Du kan välja att lämna tillbaka bilen till leasegivaren, som vanligtvis anses vara en "promenad". Några fördelar med detta alternativ inkluderar fria av betalningarna och inga skyldigheter kontrakt. Vissa potentiella nackdelar med detta alternativ är att om du överskridit gränsen hyresavtalet kontraktet körsträcka, kommer du vara tvungen att betala ett schablonbelopp. Många hyresvärdar avgift någonstans mellan 30 cent och en $ 1 per mil, och detta kan lägga upp. Vissa hyresvärdar tar ut en "turn-in" avgift, medan andra gör du betalar för eventuell överflödig skada eller slitage. Vad du först trodde var ett fynd, kan förvandlas till ett högt pris om du måste byta däck eller andra delar.

Köp den direkt

Vissa människor har alternativet med en engångsbetalning i slutet av hyresavtalet att köpa fordonet direkt. Detta kan vara en bra affär, beroende på hur mycket bilen är värd i slutet av hyresperioden. Till exempel, om du har en bil som är värd $ 15. 000 i enlighet med de blå boken standarder, och din buyout pris är $ 10. 000, kan det vara en uppgörelse om att köpa den. De potentiella nackdelar med denna typ av transaktioner är att du kanske måste vara en stor ballong betalning som du inte har kontanter för. Dessutom kan bilen inte ens vara värt buy-out pris.

Refinance Det

Många människor gillar deras hyrda fordon, och vill behålla dem. Men kanske de inte har de tillgängliga likvida medel att betala buy-out avgift. I denna situation anser refinansiering fordonet att köpa den. De flesta hyresvärdar kan träna ett arrangemang som håller din månatliga betalningar inom samma intervall, utom du faktiskt köper bilen nu. Fördelarna med detta är att du inte behöver betala överskjutande körsträcka avgifter eller slitage avgifter, du behöver inte gå bil shopping, du behöver inte komma med en stor handpenning till ett nytt fordon; och du vet redan vad du köper. En nackdel med detta alternativ är att garantin förmodligen gått ut vid denna tidpunkt.

Trade It In

När någon inte vill behålla den hyrda bilen, men har inte råd att betala den överskjutande körsträcka eller slitage avgifter, har han möjlighet att handel med det in för en ny bil eller hyra. Detta alternativ är bäst när den ursprungliga hyrda bilen är värd mer än den slutliga hyresavtalet buyout betalning. I detta fall kan den förhyrda bilen fungerar som en delbetalning av ett nytt fordon. Men om han är skyldig mer än det är värt, kommer han antingen att betala en stor handpenning på den nya bilen eller har skulden beräknas i sin nya fordonets lån.


Relaterade artiklar


personbil bidrag
hur du tar bort en co-signer från en bil titel genom DMV
hur man ska värdera bilen alternativ finansiering av återförsäljare
hur lång är den genomsnittliga billån?
hur du får ditt billån ränta sänks
kan en refinansiera ett lån bil hyra?
hur betala bil reparationer
för-och nackdelarna med hyra en bil
hur att förstå din kredit rapport
hur man väljer bort en bil leasingavtal för en billigare bil att sänka kostnaderna