hur man ska finansiera en 2-årig begagnad bil

hur man ska finansiera en 2-årig begagnad bil

Det tar ganska mycket forskning och tankeprocess när det gäller att köpa en två-årig begagnad bil. Du måste ge särskild företräde till finansieringen alternativ som du kan utöva medan finansieringen en begagnad bil. Du kan också behöva besöka ett antal bilhandlare tills du hittar rätt bil som du har råd innan de ansöker om finansiering

Du behöver:. .
Bevis på inkomst (kopia av lön Män)
Företagsrapport.
Cosigner.


1.
Ta med en vän eller familjemedlem med dig när man går för att handla om finansiering av din begagnade bil eftersom du kan behöva en cosigner. Vid det här laget bör du veta exakt vad du vill. I förväg ta reda genom att ringa försäljningskontor om vilka handlingar du ska ta med dig att kvalificera sig för finansiering. De flesta finansbolag kräva bevis för sysselsättning, kreditupplysning, bevis om uppehållstillstånd och elräkningar. Vissa kommer även att kräva en liten handpenning.
2.
Se till att du besluta om en budget före söker finansiering för begagnad bil. Ta reda på vad det kostar att hyra bilen och jämföra köpa alternativet med det. Som ni forskning specifika bilmodeller, tekniska specifikationer och priser, hålla din livsstil i åtanke och väljer modeller som passar din livsstil.
3.
Leta efter finansiella företag som är beredda att finansiera gamla och begagnade bilar. Ta reda på sina räntor, lån besittningsrätt, och månatliga betalningsalternativ. Gå inte genom marknadsföring jippon, utan använder fakta som ett sätt att utvärdera bolag
4
När du utvärderar finansieringsalternativ, uppmärksamma tre saker: det belopp som du är på väg. . för att finansiera det totala belopp som du ska betala (lånebeloppet, serviceavgift, intresse och handpenning), och det faktiska priset på fordonet.
5.
Titta på webbplatser som har klassificerats avsnitt där begagnade bilar säljs av bilägare och bilhandlare. Titta på lika klassificeras hemsidor för företag auto finansiering som erbjuder låga räntor. Du hittar konkurrenskraftig finansiering från många auto återförsäljare som försöker att få nya affärer. Att förhandla fram ett pris som du har råd att vara avgörande.
6.
Läs finansieringen kontraktet innan det slutliga köpet. Det finns många saker i finstilta som du behöver veta före finansiering en bil. Fråga säljaren om det finns någon form av garanti på fordonet och hur länge det varar.

Tips och varningar


 • Det är bättre att finansiera för använt en bil från en bilhandlare eller specialiserade, välrenommerade webbplats för begagnade bilar. Bilhandlare kommer ibland erbjuda dig ett underhåll garanti. Men se till att du har kontrollerat återförsäljarens myndigheten eller trovärdigheten för webbplats som specialiserat sig på begagnade bilar.


 • Relaterade artiklar


  hur man: erkänna - billån - diskriminering (svart vs vitt)
  hur man får den lägsta räntan på en Ford lastbil
  konsumenternas rättigheter för egenfinansiering
  Hur refinansiera en auto lån
  hur du avslutar en bil hyresavtal i förtid: effektiva tips
  hur man kan räkna lånets värde på ett fordon
  Hur får man en bil med hemsk kredit
  hur man får rabatter på hyrbilar
  hur avsluta ett fordon hyresavtal
  vad det innebär att hyra en bil?