hur man gör en extra bil betalning

hur man gör en extra bil betalning

Oavsett om du finansierar eller leasa en bil, kan du göra en extra inbetalning bara genom att ringa eller besöka din bank. Inte alla som finansierar ett fordon gör varje utbetalning till slutet av perioden-vissa föredrar att betala av bilen tidigt. Oavsett om du har din betalning automatiskt dras från ditt bankkonto eller skicka en check varje månad, ringa i förväg för instruktioner om hur du skickar dina extra betalning
1.
Leta reda på ditt lån kontonummer och telefonnummer till din bank. Ring din bank och trycker på rätt alternativ för att nå en representativ kund lån. Om din bank är lokala, kan du stoppa in under kontorstid för att tala med en representant.
2.
Ange din kontoinformation till bankens företrädare. Fråga hur man gör en extra betalning mot ditt lån. Om du har automatisk betalning inrättas ett populärt alternativ för låntagare, kan du skicka extra betalning med check eller postanvisning. Om du inte har automatisk betalning inrättas, måste du kanske skicka en lapp med din betalning som anger varför du skickar extra pengar. Du kan betala kontant om att besöka banken.
3.
Bestäm om du vill helt enkelt betala i förväg för en månad eller göra en inbetalning till ditt fordon lånebeloppet. Det finns en skillnad, så förtydliga detta med bankens representant. Om du vill betala mot lånets kapitalbelopp och inte ränta, måste du förklara eller notera er avsikt mot betalning.
4.
Följ instruktionerna som du fått av bankens representant . Granska ditt saldo efter en vecka för att se att din betalning upp ordentligt. Kontrollera ditt konto online om du använder Internetbank. Eller, ring för att se ditt nästa lån förfallodagen är korrekt eller att ditt lån balans har minskat ordentligt.

Tips och varningar


 • Klargör med din bank om du vill att dina extra betalning gå till kapitalbeloppet eller mot din nästa betalning, vilket inkluderar ränta dagligen. Inte bara skicka extra pengar utan att tala med en representant.
 • Betala inte för långt fram om du leasar. I händelse av en förlust, kommer du inte att återställa några pengar från ditt försäkringsbolag-din bank betalas i stället.


 • Relaterade artiklar


  hur man får godkänt för en bil leasing
  bil leasingavtal
  hur lång är den genomsnittliga billån?
  hur man köper en bil snabbt med dåliga krediter
  hur man avslutar en bil leasingavtal
  Vad händer när du refinansiera din bil?
  hur man kan utvidga min bil betalning av en betalning
  Hur refinansiera en hög körsträcka bil
  hur man bil lån för personer med dåliga krediter
  Vad innebär noll procent finansiering verkligen på fordon?