hur du lägger miles till ett hyresavtal fordon

hur du lägger miles till ett hyresavtal fordon

Om du är leasing en bil och räknar med att överstiga det totala anslaget på körsträcka, så finns det sätt att öka ersättningen i fordonet hyresavtalet. Naturligtvis kommer alla detaljer finns i hyreskontraktet eller kontrakt, finns det dock några allmänna sätt att fordonets leasingavtal är strukturerade för att lägga till körsträcka. Varnas för att lägga kilometer för ett hyresavtal fordon kan bli mycket kostsamt, så mycket att det mycket väl kan hämma den summa pengar som du sparar genom att hyra fordon snarare än regelrätt köper den.

Du behöver:
dator med Internetuppkoppling
. Penna.
Papper.
Kelley Blue Book.
Skatt uttalande.


1.
Beräkna miles som du förväntar dig att köra över de kommande tre åren. Börjar med att studera de tre föregående års körning och överväga eventuella andra faktorer som kan komma upp t. ex. väg-resor, en förändring i jobb eller en adressändring. Försök att allokera tillräckligt mycket körsträcka med några kudde så att du inte överskrider de körsträcka som fastställts av hyresavtalet. Vanligtvis, om du vet i förväg vad din körsträcka kan under de kommande tre åren, kan du köpa extra miles i början av leasingavtalet.
2.
be om extra miles före undertecknandet av kontraktet. Beroende på företaget, som strategi kan vara billigare än att göra det på slutet. Några företag kommer även ge dig en återbetalning för oanvända miles från ditt kontrakt. Som ett resultat kommer din hyra har förbestämd månatliga betalningar som har den extra körsträcka tänkte i. På så sätt kommer du betala mer pengarna per månad än vad du normalt, men du kommer att undvika ett engångsbelopp på slutet när du annars skulle debiteras för extra körsträcka.
3.
Kontakta din pappersarbete för hyreskontraktet eller kontakta leasingföretag som lagligen äger fordonet. Om du har en bra historia med det företaget under flera år, då du kanske kan få en bättre affär för extra miles med dem än du skulle via standard hyreskontraktet.
4.

Kontrollera om extra körsträcka försäkring för din hyra. Leasing av bilar försäkringsbolag har flera attraktiva alternativ som kan förhindra dig från att få i fel ände av affären beror på riskfaktorer om man valde att hyra ett fordon. Nackdelen med detta alternativ är att du inte kommer att få en återbetalning för oanvända miles att din försäkring omfattas.


Relaterade artiklar


hur man kan beräkna snabbare auto lån
hur du sparar automatiskt från en auktion
hur man får ut av en ny Auto Lease
hur man får ut av en Chrysler leasingprogram
vad är en auto lån april?
hur att ta någon annans bil leasing
fordon återtagande lagar i Arizona
Hur kan jag avsluta min bil lån?
hur man kan hoppa en bil betalning
hur betala bil reparationer