kan du köpa en bil med dåliga krediter och inget jobb?

kan du köpa en bil med dåliga krediter och inget jobb?

Det är möjligt att köpa en bil med dåliga krediter och inget jobb, men du kan märka att vissa återförsäljare är ovilliga att arbeta med er, och att andra kommer att kräva en betydande handpenning

Typer

Om du har dåliga krediter och inget jobb, kommer du troligen att erbjudas en mängd olika subprimelån. Subprime-lån är avsedda för konsumenter som medför betydande risker för att finansiera företag.

Funktioner

Den finansiering tillgänglig om du har dåliga krediter och inget jobb kommer att vara på en mycket hög ränta och kräver en betydande handpenning. Vissa långivare erbjuder garanterad finansiering oberoende av kredit historia, men du måste kunna bevisa inkomster från funktionshinder eller social trygghet.

Fördelar

En garanterad via bank kan hjälpa dig på vägen om du behöver ett fordon. En subprime auto lån kan också hjälpa till att förbättra din kredit om du betalar av din skyldighet.

Varning

Om du inte har ett jobb, bör du överväga hur du ska betala din skuld. Om du har svårt att täcka de ekonomiska förpliktelserna om funktionshinder eller sociala avgifter, se till att du kommer att kunna göra din månatliga bil betalning.

Expert Insight

Om du har dåliga krediter och är arbetslösa, är det förmodligen inte rätt tid att köpa en bil. Men om du ska köpa en, se till att använda verktyg som Kelley Blue Book att fastställa ett rimligt försäljningspris för ett begagnat fordon.


Relaterade artiklar


Hur köper jag en återförsäljare bil?
hur man får ut av en Chrysler leasingprogram
alternativa egenfinansiering
hur man kan sänka bilen betalning utan refinansiering
hur man uppskjuta ett billån
Hur får jag titeln till min bil från min bank?
information om leasing bilar
vad innebär det att leasa en bil?
förtida Chrysler leasingavtal uppsägning
hur man får rabatter på hyrbilar