hur man gör dubbla utbetalningar på en bil

hur man gör dubbla utbetalningar på en bil

Med så många nya incitament för att stimulera försäljningen är bilindustrin locka dig att köpa en ny bil. Även om många människor har kredit svårigheter och låna pengar är en dyr satsning, det finns vissa strategier som hjälper dig att minska kostnaden för att köpa på kredit. Att göra dubbel bil betalningar kan bidra till att minska den ränta du betalar på ditt lån och sätta titeln i händerna på halva tiden

Du behöver:. .
Notebook


1 .
Utse ett specifikt belopp på din månatliga budget till din bil betalning. Eliminera eller minska utgifterna på andra överlåtbara delar av budgeten t. ex. äta ute eller underhållning. Bestäm hur mycket du realistiskt kan upphävas utan att skära i väsentligheter. Om din bil betalning är $ 200 per månad, hitta en annan $ 200 per månad i din budget som kan skäras och reserveras för en dubbel bil betalning.
2.
Du kan känna mindre smärta i processen med online räkningen betala. Detta är mindre betungande än att skriva en check eller ta ut pengar och betala personligen. Registrera alla uppgifter online för att slutföra transaktionen till banken eller person som du gör din bil betalning. Ett bekvämt musklick kan skicka dubbel betalning på väg.
3.
Håll noggrann dokumentation av alla betalningar i en finansiell förvaltning anteckningsbok. Visualisera hur mycket pengar du har betalat redan och balansen går ner. Du kan använda stapeldiagram för att visa månatliga minskningar i det utestående beloppet. Detta kommer att hålla dig motiverad att göra dubbla utbetalningar, spara tusentals kronor i ränta och få full äganderätt till fordonet på halva tiden.
4.
Kontrollera med din långivare att vara säker ditt billån innehåller inte en straffavgift om du betalar den tidigt. Detta kan hämma mycket av de besparingar du skulle uppnå att betala mindre intresse.


Relaterade artiklar


hur man får ut av en ny Auto Lease tidigt
hur man förhandlar en bank reporäntan
samarbete signerat rättigheter för billån
hur man hittar grossistpris på bilar
hur man hyra exotiska bilar
hur man får godkänt för en bil leasing
hur man leasa en bärgningsbil
hur man får godkänt för en dålig kredit bil lån
hur man får ut av att betala en hyra utan avgift
volvo kundservice alternativ för att avsluta ett leasingavtal