hur du sparar automatiskt från en auktion

hur du sparar automatiskt från en auktion

Om din bil har varit dragen och har stannat kvar i förvaring under en tid, troligen en panträtt har lagts på ditt fordon, eller om det var övertagen. Lyckligtvis lagstiftning krävs en panträtt innehavaren att följa vissa riktlinjer innan du säljer din bil på auktion. Om du agera snabbt, kan du ha en möjlighet att dra fördel av de lagar och hålla bilen från att säljas på auktion
1.
Bestäm hur lång tid din bil kommer att hållas innan de säljs på auktion. Din finansbolag kan hålla din bil i sex dagar eller längre för att ge dig en möjlighet att lösa eventuella förfallna belopp så du kan få tillbaka din bil. Kontakta din finansbolag så snart som möjligt att ta reda på hur lång tid före automatisk kommer att skickas till auktion. I många stater, enligt lag, måste kvarstad innehavare kontakta dig så att du vet vad som händer med ditt fordon.
2.
Bestäm lösa "kostnader som krävs för att få din bil tillbaka. I vissa fall är det förfallet saldo plus avgifter som bogsering, förvaring och kostnader advokat. Försök att få avgifterna inom utsatt tid. I vissa omständigheter kan kvarstad innehavare kräver att du betalar av hela restbeloppet ska få tillbaka fordonet.
3.
Kontakta kvarstad innehavare att avgöra om du kan göra betalningssystem för att få tillbaka fordonet. När kvarstad innehavare platser din bil i en auktion innehavaren tar en risk att inte få det totala värdet av fordonet. Därför är det i innehavarens bästa intresse att arbeta med dig. Förhandla med kvarstad innehavare på hur mycket pengar du har att betala för att få tillbaka fordonet, inklusive eventuella avgifter och förfallna saldon.

Tips och varningar


 • Som en sista utväg, kommer du att meddelas om din bil går till auktion, så du kommer att ha möjlighet att bjuda på ditt fordon.


 • Relaterade artiklar


  Hur vet jag om min bil titel har panträtt?
  hur man kan räkna lånets värde på ett fordon
  Hur refinansiera en auto lån
  hur man: erkänna - billån - diskriminering (svart vs vitt)
  Definitionen av billeasing
  ekvation för att beräkna ett billån
  leasing vs köpa en bil
  hur man ska finansiera Land Rovers
  Hur får man en ny titel efter att ha betalat ut bil
  Vad gör jag med mina registreringsskyltar efter att jag tur i min hyrda bil?