för-och nackdelarna med hyra en bil

för-och nackdelarna med hyra en bil

Leasing en ny bil är en populär metod för många förare. Det finns en viss typ av konsument som föredrar att alltid ha ett nytt, orörda fordonet, med den trygghet som kommer från vetskapen om att det kommer sannolikt inte ha operativa frågor under en tid. Detta är dock inte alla, och allvarligt bör överväga att fördelarna och nackdelarna av leasing innan de undertecknar ett flerårigt avtal om ett nytt fordon

Vad är en bil uthyrning?

Leasing bil är en ganska okomplicerad process. Liknar när de köper en ny bil du gör ett förutbestämt antal betalningar till leasingföretaget för leasingperioden, och sedan tycker om att köra det nya fordonet. När hyresavtalet upphör, är fordonet tillbaka till leasingföretaget utan att oroa dig eller inbyte eller försäljning. I många fall kan en ny hyresavtal undertecknas nästan omedelbart.

Proffsen

finns flera fördelar med att leasing. Leasingavtal har vanligtvis lägre utbetalningar, eftersom du bara betalar för en del av det totala värdet. Många leasingbolag erbjuder även omfattande stimulansåtgärder eller prissänkningar för att attrahera kvalificerade förare. Initiala kostnader är ofta betydligt lägre, endast kräver en deposition och vissa avgifter titel. Statliga skatter är baserade på arrendebeloppet i stället för hela köpeskillingen, vilket skatterna kraftigt reducerad. I slutet av hyresavtalet, är bilen tillbaka helt enkelt till återförsäljaren, där du kan antingen gå bort, eller köpa bilen för resten av värdet.

Cons

Det finns nackdelar med leasing. Företag införa stränga förtid villkor, inklusive tvingade uppsägning som en bilolycka eller stulen bil. Leasing också ibland kräver mycket högre nivåer av försäkring för att täcka ordentligt det leasade fordonet. Kreditbetyg tittade också mycket striktare än när man köper en ny bil. Miltal gränser sätts på antingen en term eller årlig gräns, med en avgift runt 10 till 15 cent för varje mil över gränsen. Förarna är också ut för några större slitage på fordonet vid hyresavtalet bolagets gottfinnande.

Gränsvärden och villkor

De flesta hyresavtalen har en 15. 000 mil årlig körsträcka locket innan ådra extra körsträcka kostnader, men vissa bolag har högre belopp som är spridda över hela leasingperioden. De flesta hyresavtal är utformade för att vara 24 till 36 månader lång, och även om några kommer att göra en längre återbetalningstid, på den punkten, inköp blir mer fördelaktig.

Kontraktet

Ett leasingavtal är inte mycket annorlunda från en vanlig hyreskontrakt, och som sådan är det sätt hanteras betalningen kan påverka din kredit antingen negativt eller positivt.


Relaterade artiklar


hur man avbryta en Auto Lease
hur man får ut av en chevy leasingavtal
hur man betalar ner ett billån
hur man får rabatter på hyrbilar
Vilka är kriterierna för att hyra en billig bil?
bil lån kontra leasing
hur man får ett lån mot en bil rosa slip
billeasing terminologi
hur man gör dubbla utbetalningar på en bil
hur man gör frivilliga fordon återbördande