biluthyrning kontra leasing

biluthyrning kontra leasing

Det finns fördelar med förhyrning och leasing bil. Beroende på din situation, skulle man kunna gynna dig bättre än den andra

hyra en bil

hyra bil kan vara en stor kostnad, särskilt när du går till en hyra, men det ger dig också frihet att inte vara fast i ett set-leasingperioden. De flesta företag erbjuder även obegränsad körsträcka för din hyra, så detta är en utgift du inte oroa dig.

hyra en bil

Leasing bil är ett billigt sätt att få mycket mer bil än vad du betalar för, men du är också skyldig att hålla fordonet, och returnera den inom en viss tid och enligt en viss tilldelad körsträcka.

Försäkring din hyra

När du hyra ett fordon, kan du normalt behövs för att få det högsta beloppet av täckning finns för fordonet. Kom ihåg att du bara lånar bilen från banken, så den vill ha sin investering täcks i samband med olyckor.

Försäkring din hyra

När du hyr din bil, kan du välja att inte få någon försäkring. Om du har en egen försäkring för ett annat fordon, täcker vanligtvis dig så långt som grundläggande miljöansvar.

Slutsats

Uthyrning ger dig friheten att inte vara fast med samma bil för en viss summa månader, men det är också förmodligen kostar tredubbla eller fyrdubbla beloppet av en lika leasade fordonet. Och även om du kan välja att inte få frivillig försäkring, kommer du inte bli lycklig om något händer med din hyrbil.


Relaterade artiklar


de bästa sätten att hyra bil i 2 månader
Kan jag få ett billån?
är det en bra idé att refinansiera en bil lån?
gemensamma billeasing misstag
hur man skall avgöra hur mycket en bank kommer lån på en bil
hur man skriver ett brev fordon återbördande - steg för steg
hur man får ut av en ny Auto Lease tidigt
hur man gör bil betalning online
Hur konvertera en faktor ränta till en räntesats
varför bilen repossessors föredrar att använda bilen för att bogsering bilen?