Vad gör jag med mina registreringsskyltar efter att jag tur i min hyrda bil?

Vad gör jag med mina registreringsskyltar efter att jag tur i min hyrda bil?

När du vänder dig hyrda bil finns det flera saker du kan göra med registreringsskyltar. I vissa stater är plattorna varaktigt till leasingföretaget, medan det i andra stater plattorna får överföras till en ny bil

Ta plattorna

I de flesta stater, kommer du att ha möjlighet att ta tallrikarna med dig. Detta är det bästa alternativet, eftersom det håller andra från manövrera fordonet med dina plattor, vilket kan göra dig skyldig om någon annan begår trafikförseelser.

Låt plattor

Du ska bara lämna plåtar på en förhyrd bil om det krävs genom gällande lag. I vissa stater kan hyra tallrikar inte omfördelas från leasingföretaget till en privat ägare. Kolla ditt kontrakt för specifikationer.

Tilldela plattorna

I vissa stater kan din registreringsskyltar kan omplaceras till ett annat fordon. Om du planerar att köpa ett annat fordon, ta din tallrikar och besöka en avdelning av motorfordon kontoret.

Samla plattorna

Om du hade en speciell eller samlarobjekt skylt på din bil, kanske du vill hålla fast vid det och starta en insamling registreringsskylt.

Expert Insight

Med din registreringsskyltar med dig kan förebygga eventuella böter och biljetter som skulle kunna inträffa om en annan föraren kör din gamla hyra bil på din gamla plattor. Om du väljer att kasta bort tallrikar, se till att du skadar dem och ta bort registreringen klistermärken så att de inte kan återanvändas.


Relaterade artiklar


Hur refinansiera en auto lån
Hur avbryter jag bil hyra?
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
hur man beräknar en bils värdeminskning
det bästa sättet att få ett billån
konsumenternas rättigheter för egenfinansiering
i-stan rörliga tips
hur man avgör bil lån
leasing vs köpa en bil
hur man skall avgöra hur mycket en bank kommer lån på en bil