hur man hyra en lyxbil

hur man hyra en lyxbil

Leasing är ett bra sätt att få användning av en dyrare bil än vad du kanske ha råd om finansiering för hela kostnaden för bilen. Lyxbilar är det perfekta valet för en high-end, billigare bil leasing, men du bör känna till fakta om leasing lyxbilar innan du gör ett beslut. Ett leasingavtal är nästan omöjligt att ta sig ur utan hårda straff, så du vill vara säker på ditt beslut är det rätta

Du behöver:.
Dator med internetuppkoppling


1.
Forskning bilar på nätet och begränsa raderna av lyxbilar till dem som intresserar dig mest. Kontrollera klistermärke priset på bilar i Kelly Blue Book. (Se Resurser. )
2.
Forskning lyx bilhandlare på nätet och se om återförsäljaravtalet erbjuder rabatter eller särskild finansiering för varje bil du är intresserad Begränsa din lista ner lite mer.
3.
Besök bilhandlare att provköra bilarna på din lista. Helt enkelt därför att en bil är i lyxklass inte nödvändigtvis att det passar dig. Provkörning allt och eliminera dessa bilar du inte känner passar dig.
4.
Fråga försäljaren om underhåll på bilen. Vissa biltillverkare täcka löpande underhåll under de första tre åren. Det är en stor besparing på en lyxbil och bör räknas in i totala kostnaden för leasing. Snacka om försäljningspris och se hur mycket försäljaren kan sänka priset på bilen.
5.
Tala till ekonomichef om den uppskattade kostnaden av hyresavtalet. Du måste försäljningspriset på bilen, leasingperioden, restvärdet på bilen, en ränta och beräknade månatliga betalningar. Ge inte tillstånd ekonomichef för att köra din kredit värdering. Du borde ha kontrollerat det redan, och han kan ge dig en uppskattning baserad på ditt ord.
6.
Gå hem och jämför pappersarbete på bilar fortfarande på din lista efter provningen enheten. Eliminera de som är utanför din prisklass. Kontrollera matematik om månatliga betalningar som ges för att säkerställa återförsäljaravtalet inte lägga till kostnader i hyresavtalet som du inte kan se. För att göra detta, subtrahera restvärdet från försäljningspriset och lägga skatt att få netto finansierade beloppet på bilen. Kolla på nätet för en amorteringsplan och sätta i de finansierade nettobelopp för bilen, leasingperioden och räntan. (Se referens 2. ) Kontrollera att räknaren kommer tillbaka med något till den beräknade betalningen.
7.
Eliminera återförsäljare vars antal inte lägga upp. Du vill inte att låsas in i en skuggig kontrakt med skumma människor. Kontrollera återstående bilar på din lista och göra ett urval. Ring säljare och ordna en tid för att komma in, välja din bil och slutföra pappersarbetet.

tips och varningar


 • Aldrig köpa eller leasa en bil den dag du titta på den. Försäljaren kommer sannolikt att ringa och erbjuda dig en bättre affär i dag eller två efter ditt besök.
 • Om möjligt bör du alltid hyra lyxbilar från återförsäljare som de luxuösa bilhandlare ofta ger lånad bil för dig att köra när bilen är på reparation.
 • Alla reparationer på bilar bör göras vid bilfirma i syfte att behålla din garanti.


 • Relaterade artiklar


  Auto Lease lagar
  hur man hyra en bil med betalkort
  Hur refinansiera en bil med skulder ingenting
  leasing vs köpa en bil
  hur man kan undvika att betala en körsträcka översatsning när bilförmån
  bil återbördande tips & tricks
  hur man ger upp ett fordon till en bil finansbolag
  ekvation för att beräkna ett billån
  hur säkert återta en bil
  hur man beräknar betalning billån