hur man ger upp ett fordon till en bil finansbolag

hur man ger upp ett fordon till en bil finansbolag

Om du kämpar för att göra fordon utbetalningar på en finansierad bil, kommer ditt sista alternativ vara återtagande-eller, kan du avstå från bilen frivilligt. Detta alternativ kan spara lite pengar i avgifter och kostnader återtagande. Att ge upp en finansierad bil till en återförsäljare är ganska enkel, men efteråt kommer du ut på kroken för återstoden kvar på lånet samt eventuella avgifter som långivaren för auktionen kostnader

Du behöver:
. bil.
Finans-avtalet.


1.
Se till att du inte längre har råd bilen betalningen. Överlämnar ett fordon betyder inte att du inte längre kommer att ansvara för lånet -. . Det betyder bara att du kan vara skyldig till mindre
2
Kontakta din auto återförsäljare och varna dem som du kan inte längre göra din bil betalningar. Se till att prata med antingen en ekonomichef eller ett konto service ombud.
3.
Fråga om dina alternativ och processen före avstå fordonet. Du vill veta vad du får dig till innan du faktiskt ge upp fordonet. I vissa fall kan det kosta mindre att hålla fordonet än att avsäga sig det.
4.
Rengör bilen och tvätta den. Fordonet kommer att säljas på auktion. Ju bättre bilen ser ut, desto högre upp kommer att sälja för, och ju mindre du kommer att hamna återstår att betala på billån. Gör auto reparationer vid behov.
5.
Ta bilen och eventuella extra nycklar till återförsäljare. Surrender bilen. Du kan behöva skriva ytterligare pappersarbete bemyndigande för auktionen.
6.
Kontakta långivaren att få resultatet av auktionen. Du måste fortfarande betala skillnaden mellan det utestående beloppet och auktionen försäljningspriset-inklusive några extra avgifter. Du kan också behöva betala en högre ränta på grund av överlämnandet.


Relaterade artiklar


principerna för auto leasing
information om leasing bilar
hur man bil lån för personer med dåliga krediter
hur man beräknar en bils värdeminskning
hur man skriver ett brev bil återbördande
Definitionen av billeasing
typer av auto leasing
bil finansiera leasing kontra köp
hur man får godkänt för en dålig kredit bil lån
samarbete signerat rättigheter för billån