Hur refinansiera en bil betalning

Hur refinansiera en bil betalning

Refinansiering bil betalning beror på tre viktiga faktorer: din kreditvärdighet, status på dina aktuella lån och om du söker en lägre skattesats eller bara minska utbetalningarna under en längre avbetalningsplan. Refinansiering kan vara svårt med bara säkerheten i bilen, utan det är bäst att utforska personliga finansieringsmöjligheter som ett banklån eller ett personligt lån
1.
Allt du behöver för. Få köptes handlingar, VIN-nummer på fordonet och payoff beloppet från din långivare. Om du kommer att betala ner lånet, vet hur mycket du vill låna. Ta reda på om det finns några stängning kostnader. Få en lista med långivare inklusive kreditkortsföretag, banker, dina befintliga långivare och din kredit förening om du är medlem.
2.
Använd en aktuell uppskattning av värdet på bilen. Granska din kreditvärdighet och göra vissa att det är korrekt utan misstag. Ansök om ett personligt lån på en bank använda bilen som säkerhet. Du kanske inte får ett lägre pris, men du bör kunna få ett personligt lån, vilket kommer att förlänga tiden för betalning.
3.
Ansök online till olika institutioner. Inom några timmar kommer du att se flera förslag. Om de inte att passa dig, ring och ta reda på vad du saknar i din ansökan. Troligtvis kommer din kredit värdering eller åldern på bilen vara problemet. Avgöra om det finns alternativa finansiering som kan arrangeras genom att utlova ytterligare säkerheter än din bil.
4.
Välj en långivare. Göra vissa att uppdatera all information om din bil inklusive din försäkring, den nya lien och information om långivaren. Förstå när man väljer en långivare som du kanske vill betala en högre ränta om du gör betalningar under en längre tid. Om du är refinansiering bara att sänka räntan, då helt enkelt välja det lägsta möjliga.
5.
Vara absolut säkra på det gamla kvarstad betalas av när refinansiering. Annars har långivaren lämnat dig i fara för de gamla lien och den nya kvarstad. Kontrollera din lien genom att kontakta den ursprungliga långivaren strax efter refinansieringen är klar eller genom att ringa den ursprungliga kvarstad innehavare och ber om ett företag payoff belopp för dagen för refinansiering. Ännu bättre, ta bekräftad check från den nya kvarstad innehavare och släcka det gamla lånet själv.

Tips och varningar


 • veta om du vill öka längden på lånet eller bara sänka månadskostnaden. Finansiella institutioner kommer att förlänga löptiden för lånet, men på en hög ränta.
 • vara helt säkra på det gamla lien är släckt inom några dagar av ditt stänga refinansieringslån.


 • Relaterade artiklar


  kredit värdering som behövs för att hyra en bil
  principerna för auto leasing
  vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
  hur lång är den genomsnittliga billån?
  hur du uppskatta din bil betalningar på carmax.com
  Hur refinansiera en bil betalning
  Hur refinansiera en bil med skulder ingenting
  principer för leasing av bilar
  säkrade vs utan säkerhet billån
  vad innebär det att leasa en bil?