hur man kör på en två-filig rondell

hur man kör på en två-filig rondell

En rondell, som i vissa områden kan anges felaktigt som en rondell är en korsning design som tillåter trafik att hålla sig i rörelse. Till skillnad från en korsning med trafikljus som stoppar trafiken på varje vägbana i sin tur gör att en rondell alla fordon att hålla sig i rörelse när de passerar genom eller utförsel på väg till sina respektive destinationer. Enfilig cirkulationsplatser är ganska enkelt, men två körfält rondeller kan vara förvirrande
1.
Följ skyltning när du närmar dig rondellen. Följ körfält val tecken.
2.
Styr ditt fordon i högerfilen när du närmar dig rondellen om du är spännande rätt omedelbart eller om du är spännande hela rondellen att fortsätta på samma väg. Stanna i högerfilen när du kommer in i rondellen. Yield höger-sätt att både körfält redan i rondellen kommer upp på vänster sida.
3.
Styr ditt fordon i vänster körfält när du närmar dig rondellen om du är spännande 3 /4 av vägen runt rondellen (vänstersväng) eller om du utför en U-sväng. Bo i vänster körfält när du kommer in i rondellen. Yield höger-sätt att både körfält redan i rondellen kommer upp på vänster sida.
4.
Fortsätt medan i rondellen. Sluta inte. Om du missar din utresa, verkställa en säker filbyte i det vänstra körfältet inne i rondellen. Fortsätt runt rondellen och sedan försöka igen för att avsluta på nästa pass.

Tips och varningar


 • Bo i din körfält på inställning till rondellen, medan du är i rondellen och när du lämnar rondellen. Gå inte över från vänster körfält i rondellen till höger körfält när du lämnar rondellen.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan implementera en bil krockkudde
  Hur får man en gratis rapport bil minns
  hur man får den bästa körsträcka köra Prius
  körkortstillstånd körregler
  hur man kan kontrollera att upphäva status för mitt körkort
  hur de kan förmedla ett förarprov med lätthet
  defensiv körning
  skolbuss säkerhetsinformation
  hur att hålla sig vaken när man kör
  Vad kan jag göra för att hantera risken att köra?