hur man får bättre gas körsträcka genom att köra nonchalant

hur man får bättre gas körsträcka genom att köra nonchalant

Gas körsträcka är en viktig aspekt i de flesta människors budget. När du spendera $ 40 till $ 100 på gas varje vecka, bättre bränsleekonomi kan göra en direkt förbättring av ditt sparande. Här är några åtgärder du kan vidta för att få bättre gas körsträcka genom att justera hur du kör
1.
Om du kör som polisen alltid efter dig, du kommer att bli värre gas körsträcka än någon som kör nonchalant. Din gas körsträcka kommer att förbättras när du eliminera snabba starter, inbromsning till stillastående, och golv på gasen, alltid med trafiksituationen beaktas. Dessa idéer är en del av vad som kallas är hypermiling, eller köra med den teknik som maximerar bränsleekonomin. Här är de grundläggande casual drivande steg som hjälper till att öka din gas körsträcka.
2.
Det första steget är att eliminera snabb acceleration från en död stopp, till exempel från ett rött ljus eller en stoppskylt. Detta bränner verkligen bränsle snabbt. Om möjligt, om du inte har bilar bakom dig, försök att släppa ut bromsen när ljuset ändras så att din bil börjar rulla framåt, så skynda långsamt tills du får upp farten. Återigen, om du är i tung trafik kan detta inte vara möjligt, men även göra det ett par gånger om dagen hjälper din gas körsträcka. Tanken är att från och med en liten rulle är effektivare än att starta från en död stopp.
3.
Nästa steg du kan ta är att försöka förutse kommande stopp eller avmattning i trafik så att du kan släppa ut gasen och kusten mot stoppet. Återigen, ta trafik bakom dig i beaktande. Om du är klar eller i spridda trafik, släppa ut gasen så fort du ser ljuset framför rött. På långa landsvägar, kan du kanske till tid ljuset så att du kusten mot den tills den blir grön, sedan sakta accelerera igen. Konceptet här är att behålla bilens rörelseenergi, eller lagrad energi att gasen har gett den för att få upp farten. Om du bromsar, du avfall som energi, och behovet av att ge motorn mer gas för att få den tillbaka.
4.
På samma sätt att bevara den lagrade energin, försöka hålla ett avstånd i motorvägstrafik så att du kan kusten lite om bilar framför dig bromsar. Genom att följa bilen framför dig nära, när hans bromsljus Kom igen, du måste bromsa också, slösa den snabbhet och energi som du byggt upp. Då får du träffa gasen igen för att få tillbaka upp till hastigheten. Om du kan undvika stopp och gå genom att hålla ett längre avstånd bakom trafiken framför dig, kommer din gas körsträcka öka och du kommer att använda bilens energi mer effektivt. Om trafiken är tung och bilar hoppa in i någon lucka du lämnar, då detta inte är genomförbar, men använd det när du kan förbättra din gas körsträcka.
5.
minska din motorvägsfart om möjligt. Det rapporteras att var 5 miles per timme du går över 60 km /h motsvarar betala 30 cent mer per liter gas. Använd sunt förnuft på motorvägen. Utrullning kullar och inte rev upp kullar som trafiken tillåter.

Lycka till och jag hoppas att du kan spara lite pengar genom att tillämpa dessa idéer!

tips och varningar


 • alltid säkerheten i åtanke när de anställer någon hypermiling teknik för att spara gas och förbättra bränsleekonomin.
 • Bo i rätt körfält, om du använder dessa tekniker så att snabbare trafik kan gå genom vänster.
 • hålla din bil trimmad och däcken pumpade ordentligt lägger till en mil eller två per gallon.
 • Eliminera övervikt i bilen. Om det väger mer, tar det mer gas att flytta den.
 • Undvik farliga hypermiling tekniker som redaktionella lastbilar eller stänga av motorn när du flyttar. Det är inte värt ett par slantar i gas besparingar (plus det kan vara olagligt).


 • Relaterade artiklar


  trailer stöd tips för stora riggar
  hur man kan undvika att bli fast för fortkörning
  presenter till en bil racer
  hur man fixar blinda fläckar i bilen
  vad är en osäker filbyte?
  Vilka är fördelarna med ABS-bromsar?
  hur man mäter stoppsträckan i defensiv körning
  hur man gör en fyra sätt trafik stoppa
  hur man kör safetly
  hur man hyra 12 till 15 passagerare van