hur du får ditt körkort utan att förarnas utbildning klasser

hur du får ditt körkort utan att förarnas utbildning klasser

Det finns många människor som inte vill ta en förarnas utbildning klassen för att få sin licens. Klassen kan vara obekvämt, irriterande, tråkigt eller helt enkelt en upprepning av saker som redan är kända. Den som vill få sin licens utan att ta en förares utbildning klassen har några steg att de behöver ta

Du behöver:. .
Hjälm
Rätt glasögon.
Korrekt hjälm.
Vindrutan.
Ordentliga kläder.
Täckta skor eller stövlar.
Uppsättning grundläggande verktyg.


1.
Vänta tills du är över 18 att få din licens. Innan 18 år, är förarnas utbildning krävs. Någon under 18 år är minderårig och förväntas ta klassen att lära sig ordentlig körning först.
2.
Få tillstånd! Även om detta inte krävs i varje stat, att få ett tillstånd tillåter dig att få övningskörning och om du är 18 år eller äldre, behöver du bara ta ett skriftligt prov för att få tillståndet. Du kan sedan övningskörning innan du försöker få din licens. Vissa stater kräver detta och kräver att du har den i minst en månad, ibland längre, innan du kan få din licens.
3.
Ta förarnas test för din licens. I vissa stater, kan du behöva ta ytterligare skriftlig tentamen före förarnas test och i vissa kommer du inte, det beror på den stat du är i.
4.
Om du klarar provet får du din licens. Om inte, måste du att schemalägga ett annat test och försök igen tills du klarar.


Relaterade artiklar


hur man ska bekämpa denna trafik biljett enkelt
hur man kör säkert i vinter
hur man kan förbättra gas körsträcka på en Xterra
hur man lär dina barn att köra
hur till vända runt från det gröna bältet tunnelbanestationen I-95 ramp
hur man installerar en säkerhetsbälte förlängning
hur man kör en bil med en blåst topplockspackning
hur man förbereder för en enhet test
hur man undviker fortkörning biljetter genom teknik
hur man hittar på nätet trafik skolor