säkraste sättet att bogsera en bil med en annan bil

säkraste sättet att bogsera en bil med en annan bil

Vid körning med bil med en annan som kabeln fordonet bör vara större. Den bogsera fordonet kommer nu att stanna i två och vikten av en större bil kommer att hålla både sladd och det kommer också att få starkare bromsar. Du behöver också extra kraft att hålla sig i rörelse på en rimlig hastighet i trafiken

Kedjor och bogsera Rem

Med hjälp av en kedja eller bogsera band är inte bara skrämmande men också farligt. Det dragna fordonet skulle vara neutral utan bromsning mekanism. Lägg aldrig någon i det dragna fordonet eftersom det är olagligt. Lagar som styr hur man bogsera ett fordon genom kedja uppger att det bör ske under en mycket kort sträcka, bör det inte vara på motorvägen och att om det dragna fordonet är mer än tre meter bakom dragfordonet det måste ha någon form av indikator på kedjan eller remmar, till exempel en starkt färgad flagga, för att visa bogsering situationen. Stoppa bör ske med stor försiktighet eftersom det dragna fordonet inte kommer att kunna bromsa. Om bogsering av denna metod bör du aldrig överstiga 20 mph.

Dragkrok

en hyrd eller ägd dragkrok är i allmänhet ett "A" formad enhet. Detta är fast monterad på bogserade bilen. Framsidan av dragkroken fäster vid en kulan (krok) installerat på bogsering bil. En dragstången kräver säkerhet kedjor mellan de båda fordonen i fall det finns någon typ av fel. Denna metod kräver en drivrutin används för längre sträckor på nästan motorvägshastigheter. Alla regler som kabeln fordon som större och tyngre fortfarande gäller, men inbromsning kan vara lite knepigt. Om du bromsar i en sväng kommer den bakre bilen tenderar att driva den bakre änden av bogsering bilen till utsidan av tur. Detta kan orsaka en fällkniv eller snurra ut om det sker för snabbt

Blånor Dolly

En fiberkabel dolly kommer att hålla framdäcken för det dragna bilen uppe över marken. En bogsera dolly är helt enkelt en liten släpvagn. Använder en av dessa följer fortfarande alla regler bogsering, dvs genom att använda större fordon att bogsera mindre. Denna metod kommer också att kräva en kulan (krok) på dragfordonet. Detta är den säkraste metoden eftersom det tillåter större frihet för den bakre bilen samtidigt som man tar bort några av de skjuta när man stannar. Det är fortfarande presentreklam bäst att bromsa innan någon typ av tur. Dessa två dockor är lättviktig och lätt hyrde.

Trailer /biltransporter

En bil dragande släpvagn är den bästa och säkraste alternativet. Detta är en enhet där bilen bokstavligen kört på ett flak för dragande. Men behöver du en lastbil för dragfordonet för att kompensera vikten på släpvagnen.


Relaterade artiklar


vad är en radarn för?
Smart Car säkerhet
om vinterdäck
Vad kan jag göra för att hantera risken att köra?
hur man kan blockera GPS-spårning
grundläggande bilbarnstol säkerhet
Hur du tar en domstol ordnad kurs trafik skola i Florida
hur man betalar en New Mexico fortkörning biljett online
hur man tråd en bil släpvagn
hur man ser på din färdregistreringen utan avgift