hur man skall avgöra vanliga trafikförhållanden

hur man skall avgöra vanliga trafikförhållanden

Enligt US News and World Report, är den genomsnittlige amerikanens drivande pendla 24 minuter, så att hitta en effektiv rutt genom att bestämma vanliga trafikförhållanden kan bokstavligen rädda timmars tid per vecka. Detta kommer att ta lite datainsamling och observation, men tiden att göra det sannolikt kommer att kompensera för den tid som sparas i det långa loppet

Du behöver:.
Internet
. Kalkylblad.
Räknare.


1.
Hitta en webbplats som rapporterar villkor på en rutt för vilken du vill bestämma trafikförhållanden. Ofta lokala radiostationer kommer att posta trafikrapporter för större vägar och motorvägar. En stor resurs är SmarTraveler, som kommer att hänvisa dig att lokala trafik resurser för flesta stora städer.
2.
Välj en rutt eller flera rutter till spår. Vanligtvis är det alternativa vägar från en punkt till en annan, så välj två eller tre för att spåra samtidigt för att göra slutsatser utifrån de uppgifter mer meningsfull.
3.
Välj en tidsperiod för att spåra. Denna tidsperiod bör vara den ungefärliga tid du planerar att resa rutten, men du bör inkludera en timme buffert på båda sidor för att se om det kommer att vara fördelaktigt att lämna tidigare eller senare.
4.
Ange tidsperioden trafik data till ett kalkylblad. Relevant information skulle olyckor, konstruktion och andra föremål som kan orsaka förseningar, till exempel en pileup. Någon trafik rapportering tjänsten kommer att rapportera förseningar, samt beskrivningar som "trög", "klar" eller "långsamma", vilket är information som du bör också ange.
5.

Ange den genomsnittliga rörliga hastighet, om möjligt, in i kalkylbladet. Inte varje trafiken service kommer att ha denna information, men många av de större, trafik-heavy städer ger medelhastighet uppskattningar. Ett exempel är Los Angeles, som spårar den genomsnittliga hastigheten på större vägar och motorvägar på sin trafik info webbplatsen.
6.
Ange väderförhållanden på kalkylbladet. Detta är en stor faktor i att påverka trafiken, och olika vägar kan svara annorlunda under en regnstorm eller snö. Använd Weather. com eller lokala nyhetssajter för att avgöra vad vädret kan vara i ett visst område.
7.
Upprepa steg 4 till 6 under minst en vecka. Ju längre du hålla data kommer mer exakt genomsnittet och mer slutsatser ni kommer att kunna dra av variabler som väder och trafik.
8.
Beräkna innebära att man byter hastighet på sträckan, om du har tillgång till dessa uppgifter. Lägg bara till upp den genomsnittliga hastigheten för varje dag och sedan dividera med det totala antalet dagar. Till exempel, om du beräknat den genomsnittliga hastigheten på tre dagar där hastigheterna var 30, 25 och 35, skulle ekvationen vara "medelvärde=30 + 25 + 35 /3. " Resultatet skulle bli 30, vilket innebär att du kan räkna med att trafiken att gå vid 30 km /h på någon genomsnittlig dag.
9.
Skapa symboler för variabler som olyckor, fördröjningar och förseningar väder. Till exempel kan du välja en=olyckor, s=avmattning och r=regn dröjsmål.
10.
Beräkna sannolikheten för de olika förseningar. I likhet med Steg 8, du kommer helt enkelt lägga upp antalet förseningar och dividera med det totala antalet dagar. Till exempel om du har två olyckor i 10 dagar, skulle ekvationen vara "2a/10", vilket skulle motsvara 0,2 a. Detta innebär att det finns en 20% sannolikhet för en olycka på viss linje under den angivna tidsperioden.
11.
Korrelera förutsägbara villkor för hastighet, om du har hastighetsdata. Väder, till exempel, är en ganska förutsägbara villkor eftersom du kan titta ut och se om det regnar eller snöar. Titta till kalkylbladet och lägga upp bara hastigheter från de dagar då det regnar och sedan dividera med det totala antalet dagar som du lagt till så att du kan avgöra den hastighet du kan förvänta dig om det regnar.

Tips och varningar


 • Denna metod är endast användbar som en sannolikhet och kommer inte garantera absolut resultat, eftersom det är i verkligheten, så många variabler att den totala kunskapen är omöjligt. Men ju mer data du har möjlighet att samla in, desto mer exakt du troligtvis kommer att vara.


 • Relaterade artiklar


  lämpliga förfaranden för att få fram en bil från en parkeringsplats
  hur man startar en bil checklista akuta kit
  när blev säkerhetsbälten bli obligatoriskt?
  hur man kör en Chevrolet korvett i snön
  hur man kan planera tillsyn körtider för tonåringar
  ford explorer däck problem
  säkraste bilar under $ 5.000
  hur man programmerar en nyckelbricka för en Buick Park Avenue
  hur man kan dra ett läger släpvagn med en Chevrolet Colorado pickup
  hur man får ett körkort i Kanada