hur man kör truckar på gräs

hur man kör truckar på gräs

En truck är en bit av maskiner som används runt många detaljhandeln och byggarbetsplatser för att lyfta, stapla, flytta och rack laster. Dessa maskiner är små i jämförelse med maskiner såsom en ångvält. De är lättdrivna längs butik gångar att ta bort och ersätta lager. Att köra en truck på hårda plana ytor endast kräver utbildning och sunt förnuft. Körning på ojämna ytor och gräs kan visa sig vara mer av en utmaning. Gräs kan vara fast, men det kan också vara mjuka eller leriga. Du kan enkelt sjunka in i gräset och fastna. . Använd några olika tekniker för att se till att din utrustning kopplas in i leran

Du behöver:
Gaffeltruck
. Bredare framdäcken.
12 bitar av trä, 4-av-8-inches.


1.
Manuellt kontrollera din gaffeltruck dagligen under några misstänkta vätskor, lukter eller sprickor. Distortion och slitage av gafflarna borde också utredas noga. Om något onormalt slitage finns, använd inte trucken tills den är fast.
2.
Inköp bredare front däck till din gaffeltruck om det kommer att vara i drift laster över gräset. Dessa bredare framdäcken kommer att ge din utrustning mer "flyter" på gräset. Vikten av lasten fördelas över en större yta, så att du kan koppla av medan manövrera fordonet eftersom det är mindre sannolikt att fastna i gräset.
3.
Köper cirka en dussin bitar av trä, 4-genom-8 inches. Lägg dessa bitar ner från toppen till botten, vilket skapar två spår för din gaffeltruck för att köra på över gräset. De träbitar kommer att hålla vikten på gaffeltruck, medan fördela vikten på lasten över sig själva. Lägg trä på en rak väg från fast mark till din destination.

Tips och varningar


 • försiktig då du använder tunga maskiner.


 • Relaterade artiklar


  vad är förarens utbildning test?
  hur Reiki bort Road Rage
  hur kryssning med stil
  internationella körkort regler
  Hur får man en texas motorcykelkörkort
  toppen säkraste bilar i Storbritannien
  barn säkerhetsbältet lagar
  Vilka är fördelarna med fartgupp?
  Hur får man en b-kommersiell körkort
  hur man får den bästa körsträcka köra Prius