hur man gör en Jeep Cherokee säkrare

hur man gör en Jeep Cherokee säkrare

Jeep Cherokee är ett prisvärt alternativ för dem som behöver en multi-personbilar, stora fordon lagringskapacitet eller tunga bogsering kapacitet. Tyvärr, trots sina positiva försäljningsargument, lider Jeep Cherokee från ett negativt säkerhet stigma. Liksom de flesta stadsjeepar har Jeep Cherokee en hög tyngdpunkt och är mer benägna att ha en vältning än en traditionell bil. Det finns dock, kan metoder konsumenterna vidta för att öka Jeep Cherokee SUV säkerhet

Du behöver:.
Störtbåge barer.
Sandsäckar.
Parksense Bakre parkeringshjälp enhet.
Larmsystem.


1.
Installera en störtbåge. Även detta alternativ är dyrt, ibland kostar flera tusen dollar, kommer en rad störtbågar hjälpa till att skydda dina passagerare i händelse av en olycka med överrullning. Medan rundslagning är sällsynta, de är vanligare bland stadsjeepar än vanliga bilar, så korrekta säkerhetsåtgärder är idealiska för de mest säkra miljö som möjligt.
2.
Säkra alla last ordentligt. Enligt Jeep är varje Cherokee utrustad med en utdragbar förvaring lock. Använda här omslaget kommer att hålla löst gods på plats. I händelse av en krasch, kan oprioriterade last flyga runt på insidan av SUV, slående och skadar fordonets passagerare. Med några extra minuter av din dag för att säkra din last hjälper odla en säkrare Jeep Cherokee erfarenhet.
3.
Placera sandsäckar eller andra tunga föremål på baksidan av din Jeep Cherokee under vinter eller regnig månader. Detta är särskilt viktigt om du inte har en 4x4 Cherokee, som bakhjulen ge alla momentum för fordonet. Omfördela extra tyngd åt den bakre kommer att hjälpa din Jeep Cherokee behålla grepp på is, snö och vatten. Dessutom kommer den extra vikten sänker bilens tyngdpunkt, vilket minskar risken för vältning. Som du placerar sandsäckar, kom ihåg att de måste säkras ordentligt.
4.
Använd Jeep Cherokee fjärrkontroll fjärrstyrning. Enligt Jeep är fjärrstyrning standard bland Cherokee modeller. Keyless entry hjälper till att öka din säkerhet på en parkeringsplats eller gata, så att du får in ditt fordon snabbare i händelse av en nödsituation.
5.
Installera en Parksense Rear Park Assist enhet. Erbjuds som en uppgraderingsbara alternativet visas ett Parksense system hjälper dig att identifiera och undvika hinder väg som du säkerhetskopierar Jeep Cherokee. Parksense gör det enklare och säkrare för dig att köra din bil i omvänd ordning.
6.
Köp ett larmsystem för din Jeep Cherokee. Som anförs av Jeep, larmsystem hjälpa till att avskräcka potentiella tjuvar. Larm ger trygghet och sinnesro, odla en säkrare total körupplevelse.


Relaterade artiklar


hur man växlar i en semitruck
hur du enkelt underhålla dina däck
vad är antal punkter på ett däck?
hur man förebygger bil jackings
hur man väljer ett par bra solglasögon körning
hur man gör säkerhetsbälten tillbaka
hur man kör en manuell Nissan 300ZX twin turbo
Toyota Prius krocksäkerhet
hur man lär sig att köra standard växellåda
fem cykel säkerhetsbestämmelser