hur man bestämmer lagarna i ditt tillstånd för radarvarnare

hur man bestämmer lagarna i ditt tillstånd för radarvarnare

Användningen av radarvarnare är ett kontroversiellt och varje stat har olika lagar där användningen av dem berörs. När du funderar på att köpa en radar detektor, är det viktigt att du vet vad lagarna där du bor. I vissa stater kan du finna att din radar detektor är faktiskt olagligt
1.
Leta upp lagarna för din stad. Du har rätt att få tillgång till alla statens lagar där du bor. Om du inte kan du omöjligen kan förväntas följa dem. Så slå upp det. Det kan ta lite grävande, men du hittade den till slut.
2.
Om du inte har tid att leta upp lagstiftningen i ditt tillstånd eller om du inte förstår dem, fråga på din lokala polisstation vad lagarna. Detta är det bästa stället att fråga eftersom polisen vet exakt vad du kan eller inte kan göra. Vissa stater tillåter dig att äga och använda radarvarnare, men inte att ha den i vindrutan där de kan blockera vyn, så kan du alltid fråga här.
3.
Kontrollera med advokat. För er som är obekväma med polisen, och det finns många av oss som är, även om vi följer alla lagar, prata med en advokat kan vara lättare. Det kan säkert vara mer bekväm eftersom du inte behöver förklara dig som du kanske på polisstationen.
4.
Titta på stadens lagar liksom lagarna staten. I vissa fall, som Washington DC, medger att staden inte användning av radarvarnare. Detta gäller också för alla som besöker eller bor på en militärbas. Det är olagligt på någon militärbas till att använda en radar detektor, men du är fri att äga en så länge det är lagt undan medan basen själv.


Relaterade artiklar


Hur får man en fast bilen ur snön
hur du uppgraderar över trafiksäkerheten
hur man lär sig att köra ett fordon
hur man kör genom ett arbetsprogram zon
hur man ställer en bil spegel
Kan jag sätta slirskydd på min chevy Tahoe?
Vad är clearance ljus?
hur få misslyckades i bilen
vad är en tarp?
hur man tråd en bil släpvagn