hur man avgör om du kan ta din radar detektor utomeuropeiska

hur man avgör om du kan ta din radar detektor utomeuropeiska

När det gäller utomeuropeiska resor, om bo, arbeta eller besöka, med häftiga prylar är något vi alla vill göra. En radar detektor är bland de coola prylar du kanske överväga att ta, speciellt för dem av er som försöker imponera på dina utländska vänner med den fiffiga enheten du nyss fick. Men det viktigaste skälet där radarvarnare gäller är om det är lagligt eller inte att ha en radar detektor där du är på väg
1.
Leta upp den drivande lagarna där du är på väg. I många fall kommer prylar som dessa tas med i körning lagar. Eftersom en radar detektor rör körningen, och mer specifikt veta när polisen kommer att fånga dig fortkörning, vissa länder helt enkelt inte tillåter människor att ens äga en radar detektor.
2.

Om du inte kan läsa språket, och låt oss inse det, om du reser utomlands du kanske inte kan vara flytande i det språk eller du kanske inte kan läsa den om du kan tala det, ta reda på om att få en översättning. Du måste känna till lagar och om du inte kan läsa lagar måste du hitta översättningen.
3.
Fråga på ambassaden. De flesta utomeuropeiska länder har en ambassad och du kan alltid bara ringa till ambassaden kunden och ta reda på vilka artiklar som inte är tillåtna i landet. Du behöver inte vara selektiv, eftersom det finns andra saker du kan vara orolig också, men om de inte nämna en radar detektor, fråga om den. Du kan förklara situationen, som vill visa den nya gadgeten till en vän, och se vad de säger.
4.
Om du inte kan ta reda på information, inte föra radar detektor med dig. I många länder radarvarnare är olagliga. I vissa, är de lagliga och i andra är det tillåtet att äga, men inte lagligt att använda. Om du inte vet de juridiska, är det enklare att lämna det bakom sig.


Relaterade artiklar


manuell växellåda körtips
hur man kör en bil utan luftkonditionering
skäl till att inte köra & prata i mobiltelefon
skäl att bilpool
hur man gör dig själv en säker förare
hur man bromsar under körning
Hur får man en fast bilen ur snön
hur man balanserar på en skoter
hur man fixar vridna säkerhetsbälten
bilbälte axelvadd information