hur du minskar dina chanser att få en biljett

hur du minskar dina chanser att få en biljett

Först av allt dina chanser kommer att kraftigt reduceras genom att bara följa de lagar. Med det sagt, vad gör du om du ser dessa blinkande ljus bakom dig, tillsammans med ljudet av sirener? Här är några tips som hjälper dina chanser

Du behöver:. .
En korrekt och bra attityd
.
En kooperativ anda.
.


1.
Försök alltid att dra över på en plats som är säker för befäl att TILLVÄGAGÅNGSSÄTT din bil. Om den sida av vägen platser officeren farligt nära trafiken, leta efter en avstängning eller parkeringsplats. Gör inte tjänstemannen känner att han /hon är i fara att närma sig bilen. De kommer redan vara försiktiga. Ingen anledning att göra det mer farligt för tjänstemannen.
2.
Stäng av motorn. Officerarna utbildas att vara observanta. En motor som är avstängd, säger officeren att du inte har för avsikt att köra iväg medan de har du slutat. De är således mer självsäker.
3.
INTE lämna fordonet såvida tillsagd att av ombudet. Om du avslutar fordon utan att höra till, kan tjänstemannen tolka detta som du avser att vara konfronterande. Detta sätter officer i beredskap, och inte väl till mods.
4.
RULLA ner rutan. Förvänta dig inte att officeren att prata genom ett fönster till dig. Detta är särskilt viktigt om du har tonade rutor. (Om din bakruta är tonade, och du har elektriska fönsterhissar, kanske du vill rulla tillbaka /sidorutan ner också. Detta kommer att hjälpa officeren att se in i fordonet. )
5.

hålla händerna på gatan. Efter stoppa fordonet, rullande fönstret ner, och avstängning av motorn, placera händerna på toppen av ratten på gatan. Detta kommer att hjälpa officer att se att du inte har några vapen, och bidra till att få dem till mods.
6.
FÖLJ TJÄNSTEMÄN riktningar. Bli inte en inställning med en tjänsteman. Gör som du blir tillsagd. En krigförande, argumenterande inställning kommer bara leda till att ansvarig tjänsteman, som orolig, och kan även tvinga dem att använda kontrollmetoder. Vara kooperativ även om du känner officeren är fel. Du kan utmana hans /hennes aktiviteter senare i domstol, om detta är nödvändigt.
7.
GÖR INTE plötsliga rörelser. När du ombeds licens, registrering och försäkringsbevis, berättar vakthavande något i stil med; "De är i handskfacket officer. Kan jag få dem? "Det säger vakthavande att du ska nå in i handskfacket, och att du inte når till ett vapen. Flytta långsamt och inte gör plötsliga rörelser. Om du har tillstånd att bära ett dolt vapen, säger officeren, samtidigt som dina händer på gatan. Följ deras anvisningar.
8.
Vara respektfulla. Inte vid något tillfälle ska du ringa officer namn eller något annat som är respektlöst. Detta kommer inte att hjälpa dig att undvika en biljett. Du kommer inte att skrämma den tjänsteman som dessa metoder.

Tips och varningar


 • Hela tanken är att den tjänsteman känna så mycket på användarvänlighet som möjligt. Dessa tips kan inte hålla dig från att få en biljett, men de kommer hålla dig borta från ytterligare problem med en officer av lagen.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska hantera minderårigas alkoholkonsumtion: tips för föräldrar
  hur lätt hålla sig vaken under körning
  hur man kör en bil: vad körskola glömde
  Hur får man en ny tröja körkortstillstånd
  hur man ska värdera aaa
  hur man byter registreringsskyltar i Texas
  hur man får igenom en lång bilresa
  hur man kan bli av din blinda fläcken
  Vilka är de ljusaste bilstrålkastare?
  hur du undviker att bilens vindruta från imma upp