hur du kan visa auto historia försäkring biljett

hur du kan visa auto historia försäkring biljett

För att få en kopia av din Bilförsäkringar biljett historia finns ett par vägar du kan ta. Denna information kommer att förse dig med ett register över din körning historia. När ett försäkringsbolag är på väg att skriva en försäkring, kommer det att granska information på din färdregistreringen att se om det kommer att godkänna dig för Bilförsäkringar. Det avgör också dina priser med denna information. När du får en biljett för ett rörligt kränkning, att information avräknas mot dig för en viss tidsperiod, exempelvis tre eller fem år.

Du behöver:
Försäkring deklaration sida (valfritt)
. Internet (tillval).
Kreditkort (tillval).


1.
Besök institutionen för motorfordon kontor eller motsvarande motorfordon byrå. Avdelningen för ert land har en kopia av din körning. Detta dokument har din biljett historia, inklusive rörliga kränkningar såsom fortkörning eller köra mot rött ljus. När du besöker avdelningen, kan du bli ombedd att fylla i en kort ansökan med ditt namn, adress, telefonnummer och körkortsnummer.
2.
Bestäm det exakta information du vill. Information kan fås i tre år eller hela din körning. Du kan få antingen en bestyrkt kopia eller en ej certifierade kopia. Den bestyrkt kopia kommer att ha byråns sigill på den. Detta förfarande kan variera från stat till stat. Företrädaren kommer att kunna ge dig din färdregistreringen samma dag. Du kan också beställa en kopia av din färdregistreringen online genom att gå till verkets webbplats. Din färdregistreringen kommer att skickas till dig.
3.
Gå till www. dmv. org. Denna webbplats är inte drivs av någon viss stat. Du kan beställa din färdregistreringen oavsett vilken stat du bor i. Klicka på länken "Rapporter och Records. " Klicka på den visade första kategorin, som är drivande poster. Rulla ner på sidan halvvägs tills du ser länkar för alla 50 stater. Klicka på länken för din stad. Klicka på knappen för det står "Order Nu" bredvid "för enskilda. " Ange ditt namn, födelsedatum, kön, stat och körkortsnummer.

I nästa avsnitt kommer också att be om ditt namn, adress, ort, e-post, telefonnummer och faxnummer. I detta avsnitt se till att adressen angav är exakt hur det visas på det kreditkort som du kommer att använda för betalning. Avgiften för denna tjänst är $ 29,95.

Välj om du vill ha information per post, faxas eller skickas via e-post. Ange ditt kreditkortsnummer samt utgångsdatum. Läs villkoren och tryck på "Skicka beställning"-knappen.
4.
Granska din försäkring deklaration sida. Din deklaration sida är en del av din försäkring. Försäkringen deklarationen sidan har all information om din försäkring, inklusive täckning, antalet bilar på de politiska och storleken på din försäkringspremie. Du kan också granska alla rörliga brott kan du ha fått. Information om olyckor du har varit i kommer att vara på den här sidan också. Denna information kommer att visas för en viss tidsperiod, exempelvis fem år för att flytta kränkningar och fem år för olyckor. Varje stat kan ha sin egen policy och procedur för utlämnande. Du får en ny deklaration sida varje år när er politik förnyar.

Tips och varningar


 • Om du beställer genom dmv. org, se till att information som du anger korrekt eftersom det inte finns några bidrag även om du gör ett misstag.
 • Alla kostnader och förfaranden kan variera från land till land.


 • Relaterade artiklar


  instruktioner om manövrera en semi truck & trailer
  hur man undviker trafik poäng på din körning poster
  top säkraste bilarna
  hur man kan spara bensin med säkra och artig hypermiling tekniker
  hur man byter däck kedjor
  hur man bogsera Jeep Grand Cherokee
  säkraste minivan
  hur du kan maximera gas körsträcka
  hur man handhar en Automatisk omställning Freightliner lastbil
  Hur gropar skada bilar?