vilka saker behöver du ta ett körkort test?

vilka saker behöver du ta ett körkort test?

Du behöver:
En bil
. Lite tid.

Ta ditt körkort test kan ibland vara en stressande upplevelse. För att minimera det, bör du se till att du tar med allt som din stat DMV kräver som de varierar från stat till stat

Identifiering

dagen i ditt test, måste du ta med någon form av identifikation. Om du har redan gått ett körkort test i en annan stat, att väcka sin licens. Om du söker för första gången i licens, ta med ditt ID-kort utfärdat av DMV. I vissa stater kommer att bli ditt körkortstillstånd. I andra stater, som New York, måste du ta med ytterligare två former av identifikation såsom pass eller födelsebevis. Ta ditt Social Security-kort, bara utifall att.

Registrering

Den är en bra idé att ta bilen registrering och titel. Dessa två dokument som DMV kan begära att få se innan du tar ditt test, och du bör hålla dem i handskfacket i bilen. Registreringen visar var bilen är registrerad, vilket bör återspeglas av nummerplåtarna på bilen. Titeln på bilen visar att du äger den, som liknar en handling i ett hus, och är ett dokument som du får när du köper din bil. Du ger bevis på ägande till DMV, och den skickar du titeln.

Försäkring

Ta försäkringsbevis om du ska använda egen bil för att köra del av körkort test. Det är olagligt att köra utan försäkring. Kontrollera att din försäkring är aktuell och att du har ett certifikat eller kort som visar att bilen är försäkrad.

Korrigerande glasögon

Om ditt körkort innebär att du har nedsatt syn, du måste ta och bär glasögon eller kontaktlinser. Det är i ditt bästa intresse att göra det, som ni kommer att se bättre när du tar ditt test.

Pennor

Se till att du tar en penna och penna. Även om det är sannolikt att DMV kommer att ge dig sådana saker när du fyller i formulär, det är inte en dålig idé att ha dem för säkerhets skull.


Relaterade artiklar


hur man kan spara gas
hur man kör fri från stress
muskel bil dragracing tips
hur man kör en manuell bil
hur man får maximal mpg
hur du justerar med bilkörning i snö landet
hur man väntar i trafiken
regler för främre dimljus
varför säkerhetsbälten är viktiga
cobra säkerhetsfrågor