vad är det korrekta sättet att binda en ATV i en släpvagn?

vad är det korrekta sättet att binda en ATV i en släpvagn?

Om du äger en ATV, är chansen att du använder en släpvagn för att transportera det runt. ATV vagnar är oftast små flak du bogsera bakom din bil eller lastbil. ATV (All Terrain Vehicle) är fastlåst säkert att denna trailer att förhindra att den studsar, rullar eller deponering av under transport. Men det finns vissa försiktighetsåtgärder att vidta när kopplingsförbehållet ner din ATV att se till att den är säker innan du börjar köra

material att använda

För att garantera maximal säkerhet och trygghet på din ATV på släpet, bör du alltid använda remmar som är utformade för att binda fordon. Undvik att använda standard rep med knutar för att säkra målen, eftersom dessa inte är gjorda för att hålla betydande vikt och en förskjutning i riktning skulle kunna skicka ATV kör ut vagnen. Istället kan du leta efter spännband som har krokar och spärrhandtag på dem. Dessa kommer vanligtvis vara specificerade för att motstå mycket hårt tryck och vikt, och krokarna kan du säkra dem i hörn eller kanter på släpvagnen. Den spärrhandtag kan du dra åt remmarna ner så mycket som möjligt med relativt liten ansträngning.

att surra fast en ATV

Med ATV parkerade på släpet och engagerade bromsar, är du nu redo att binda ner den ordentligt. För maximal säkerhet bör du använda fyra separata remmar, en för varje sida av ATV. För varje rem, krok ena änden på ATV själv. ATV har oftast barer och surrningsbeslag orter inom olika områden för att säkra en rem. Du vill ha något som inte så lätt bryts eller orsaka bandet kroken glida under transport. När du krok spännband till ATV, måste du ansluta den andra änden till släpet själv. Du borde gå direkt ut och ner från förankringsmekanismen punkt på ATV. Gå inte över bandet över till andra sidan av ATV eller försöka slinga runt. Istället vill du så lite avstånd som möjligt från ATV tie-down-punkten till släpet tie-down-punkten. De flesta vagnar har flera krokar och områden för att säkra en rem, så leta efter det närmaste ett och krok bandet i ordentligt.

Nu måste du passera den överskjutande del av remmen genom spärren och börjar cinch bandet tätt. Beroende på vilken modell av förankringsmekanismen, du kan göra detta genom att upprepade gånger ratcheting den cinch eller du kanske kan helt enkelt dra åt ordentligt och sedan knäppningar endast ett fåtal gånger. Tricket är att dra åt remmen på ett sådant sätt att ATV faktiskt drar ner något. Detta kommer att trycka på stötdämpare och sätta ytterligare press nedåt på däcken, se till att om du träffar några gupp i vägen, gör ATV inte studsa upp och ner på de stötar och burken banden lös. När alla banden är säkrade och åtdragna, ta den överskjutande remmen och knyta det till en knut strax under spärren. Detta kommer helt enkelt att hindra överskottet från dinglande under vagnen och eventuellt fastna på något. För att testa surrningsbeslag jobb, tryck ATV i varje riktning något. Det bör inte finnas någon alltför glider av ATV och släpet ska flytta precis som ATV flyttar eftersom de är ordentligt fastsatta varandra.


Relaterade artiklar


hur man kör växelspaken för nybörjare
hur man skapar en biltur
hur man ska bekämpa denna trafik biljett enkelt
hur man tillbaka en 5: e hjul släpvagn
hur man balanserar på en skoter
hur man lär en tonåring hur man kör
hur man kör fri från stress
Smart Car säkerhet
hur du kan förbättra din bränsleekonomi / gas körsträcka
Fördelarna med att använda bilbälte