hur man sparar pengar på gas utan att köpa en ny bil

hur man sparar pengar på gas utan att köpa en ny bil

Alla vill spara pengar. För någon som kör en hel del, är en effektivt sätt att spara pengar att spara gas. Naturligtvis kan du köpa en mer miljövänlig bil, men om du försöker spara pengar nu, det är inte precis ett bra alternativ. Men det finns några saker du kan göra just nu med bilen måste du se din bil är att få så många miles per gallon som möjligt. Summan av kardemumman är att allt som gör din bil arbeta mindre kommer att spara gas. Slutligen och självklart är det bästa sättet att spara gas att använda alternativa transportmedel som en cykel eller en buss, men jag ska anta att du vet om det här alternativet och kommer bara att ge sätt att spara gas.

Du behöver:
En bil
. Lite tid.


1.
Få skräp ur din stam. Skulle du spendera mindre energi går omkring med eller utan en u00A3 50 ryggsäck? Din bil är inte annorlunda. Ju mer du bär i din bil, desto svårare har att arbeta. Uppenbarligen finns det några saker som du behöver, som motorblocket, men det är oftast saker som du inte behöver chaufför varje dag.
2.
Håll däcken är pumpade till rätt nivå. Prova att cykla med för lågt lufttryck, och du inser att ordentligt pumpade däck göra stor skillnad. Det är inte annorlunda med en bil. Felaktigt pumpade däck innebär att motorn måste arbeta mycket hårdare, vilket innebär mer pengarna spenderas på gas.
3.
Ej golvet. Detta är slöseri med mycket energi och därmed gas. Tänk på att köra, skulle du känna dig mer trött om du sprintade att få upp farten eller tog det trevligt och enkelt? Bilen är lika i att snabbt accelererande använder mer energi än långsamt accelererar. Ju snabbare du accelererar, ju förr du kommer att fylla upp tanken.

Längs dessa linjer undvika stop-tunga linjer (massor av trafikljus och skyltar stopp) och trafikstockningar när det är möjligt. Du är inte bara att förlora tid, du förlorar pengar. Varje gång du sakta ner, har du för att snabba upp igen. Dessutom, när du står stilla, är bilen med gas och få dig ingenstans. Och om du inte räknar rulla bakåt nedför en backe, som är det värsta miltal man kan komma.
4.
Windows upp i höga hastigheter. Att köra snabb med fönstren är nere som att springa med en drake fäst vid dig. Både skapa dra, vilket innebär mer energi går åt till att få och hålla en hastighet. Minska dra, minska slöseri med pengar.
5.
hålla din motor trimmad. Detta innefattar använder rätt olja, med ren luft filter, och som har fungerande komponenter som syresensor. Du kan förlora upp till 40% bränsleeffektivitet om din syresensor är bruten. Alla andra mekaniska problem som gör din bil arbeta hårdare kostar pengar också. Naturligtvis är det inte alltid ett bättre ekonomiskt val att fixa allt.

Tips och varningar


 • Kolla http://fueleconomy. gov/feg/driveHabits. shtml Om du vill sätta några siffror på hur mycket du kan spara.


 • Relaterade artiklar


  Safety Driving Tips för en traktor
  hur man kör en skoter
  hur man kör manuell
  varför människor bär inte bilbälte
  hur man kan säkerställa barn bil
  vid vilken hastighet en krockkudde distribuera?
  hur man får in en varm bil på sommaren
  hur Reiki bort Road Rage
  Hur däcktrycksindikatorer arbete med nya bilar?
  hur man tränar defensiv körning varje dag