hur man ser på din färdregistreringen utan avgift

hur man ser på din färdregistreringen utan avgift

Om du shoppa runt för en ny försäkringsbolag, kanske du vill veta vad som finns på din förarens rekord i förväg. De objekt på din post är där på grund av dina handlingar, baserat på vad du gjorde bakom ratten eller i trafiken domstol. Det är din information, och du har rätt att titta på det gratis. I de flesta fall innebär detta inte att vara en utdragen process
1.
Sök efter din statens motorfordon Office Online. Klicka på Vanliga frågor eller förteckningar rutan för att lära sig att gå att få kopior av din körning post. Om de inte finns tillgängliga elektroniskt, vilket förmodligen är fallet i de flesta stater, chansen finns en handläggningsavgift för dem att maila dessa uppgifter till dig. Gör inte transaktionen, men observera instruktionerna för vilken information du behöver för att få din körning poster.
2.
Ta med nödvändig information till de lokala Vägverket eller kontor. Presentera din begäran till expediten men informera dem om att du bara vill visa dina poster-inte få kopior av dem-så att du inte ska behöva betala för någonting. Enligt det första tillägget Project, är en bra strategi att begära att visa posterna först innan man beslutar om huruvida du vill köpa någon av dem. Detta kan vara en sällsynt begäran, så var beredd på en viss fördröjning om kontoret handledare eller andra har att reda ut situationen.
3.
Bered en Freedom of Information om att flytta till DMV kontoret. Inkludera dina kontaktuppgifter och vilka poster som du söker. Fråga efter namnet på den person som ditt överklagande ska riktas om din begäran avslås. Det första tillägget Project rekommenderar att alltid fråga informellt först innan du fortsätter med juridiska dokument. Men kom ihåg: Det påståendet är inte om handlingarna är offentliga register, det är om de bör visas för dig gratis. Sammanfattning av lagen har åberopats av DMV anställda kan vara vag i den meningen att de indikerar kopior måste tillhandahållas till rimlig kostnad, det kanske inte uttryckligen anges att visa borde vara fri. Hitta på hemsidan för din statens utskott om offentlighetsprincipen, lagar solskenet av offentliga register och be en representant till e-post du rättspraxis som visar exempel på fall där allmänheten hade rätt att se, men inte köpa, poster.

tips och varningar


 • Det är värt att fråga ditt försäkringsbolag för att ge dig en kopia av din färdregistreringen gratis. I värsta fall kommer de att hänvisa dig tillbaka till DMV.


 • Relaterade artiklar


  om säker körning
  hur man kör i snö korrekt
  hur man använder ett headset för att köra lagligt
  hur få misslyckades i bilen
  bilbälte axelvadd information
  om senior säkerheten på parkeringsplatser
  Ford Taurus minnas information
  hur du väljer ett bra advokat om du är åtalad för ett DUI
  När ska köpa en dekal registreringsskylt
  Hur förnyar jag mitt körkort på internet?