hur man kör i Filippinerna

hur man kör i Filippinerna

Filippinerna sägs ha några av de mest aggressiva förare på planeten. Här är några enkla tips och tips som hjälper dig att kunna överleva körning i Filippinerna

Du behöver:. .
Dig
En bil.
Huvudet kallt och tålamod.


1.
Använd din horn.

Även i andra länder (som USA) kan det vara oförskämd att tuta på någon, var inte rädd att använda ditt horn. I Filippinerna är tutande betraktas som ett enkelt sätt att säga "hej" eller "ursäkta mig, jag går genom" när du kör ditt fordon.
2.
Använd helljus.

Epecially i korsningar, lära dig att använda din höga balkar. Blinkande balkar hög princip signaler till andra bilar som du kommer att gå först och för dem att ge dig rätt till väg. Var noga med att uppmärksamma för andra blinkande deras höga balkar innan du, för en gångs skull de gör det måste du ge dem rätt till väg.
3.
Hålla huvudet kallt.

Även om det är mycket stressande, tänk på att andra människor på väg endast försöker få till sina destinationer precis som du. Om du får avskuren eller om någon går framför dig oväntat, bara låta det gå och vänta på din tur.

Tips och varningar


 • försöka undvika höger körfält inte är absolut nödvändigt, kan för trehjuliga, jeepneys och taxibilar göra oväntade stopp att ta upp och /eller släppa av passagerare.
 • alltid vara trött på din omgivning och flödet av trafik.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar en parkeringsplats med eller utan högteknologiska bistånd
  hur man lär sig defensiv körning
  fakta om användandet av säkerhetsbälte
  hur man kör säkert i bilen
  hur träna bilkörning manuell växellåda
  vad är ez pass?
  hur man undviker hydrolock
  hur man kör en Toyota Prius i snön
  effektiviteten av rådjur visselpipor
  Ska jag flytta min bil efter en trafikolycka?