hur man hyra en Hummer

hur man hyra en Hummer

Att hyra en Hummer är en rolig alternativ för familjesemestrar, särskilda evenemang och andra tillfällen. När forska din Hummer hyra alternativ, leta efter rabatter. När du har ordnat för din hyra Kom ihåg att lämna tillbaka bilen med full tank. Köpa försäkring från biluthyraren om din egen försäkring inte täcker hyror

Du behöver:. .
Cloth måttband
Assistant.
Penna och papper.


1.
Igenom listan över Hummer hyra platser på Humvee. net, som visar Hummer och Hummer Limousine hyra agenter enligt geografisk placering. Ring platser nära dig för att kontrollera om Hummer lägenheter finns tillgängliga under de datum du behöver en bil.
2.
Leta biluthyrningsfirmor såsom budget med hjälp av telefonkatalogen. Ring agenturen hotline för att se om de hyr Hummers i ditt område. Som av 2010, ger Budget Hummer lägenheter i stora städer, som Las Vegas eller Miami, med en daglig avgift på $ 130 till $ 150. Från och med 2010 är Avis närvarande inte hyra Hummers men kan göra det igen i framtiden. Kontrollera om det biluthyraren utmärkelser AAA rabatter, rabatter bolaget eller andra rabatterbjudanden.
3.
Välj det bästa alternativet hyra från bil byråer Humvee. net och stora biluthyrningsföretagen baserat på pris, bekvämlighet och tillgänglighet. Boka i datumen för din hyrbil och betala en deposition för att hålla din bokning.

Tips och varningar


 • Leta efter kuponger för budget biluthyrning genom att söka på Internet efter "kupongkod" plus namnet på biluthyrare.


 • Relaterade artiklar


  varför motorväg ingenjörer sätter vatten fat vid avslut ramper?
  användning av dimljus
  korrekt användning av en bogserlina rem
  när ska strålkastarna slås på?
  instruktioner om körning
  hur man kör runt kurvorna
  hur man kan öka bränsleeffektiviteten och spara pengar på gas
  vägskylt information
  fordon och trafikregler
  Hur bevarar säker körning liv?