hur man förbereder för en bil nödsituation

hur man förbereder för en bil nödsituation

Ingen räknar med att få en lägenhet eller indragen funktionshindrade vid sidan av vägen så, när det händer, som är ständigt beredd

Du behöver:?
Shopping lista


. 1.
Uppdelningar är speciellt konstruerade för att hända när det regnar eller snöar. En sportaffär kommer att bära en billig plast regnställ, huva och byxor, att du kan hålla i bagageutrymmet med ett par handskar.
2.
Byta däck är alltid svårt. På en fin och solig dag och öppna bagageluckan och se till att du har alla däck byta utrustning som behövs. Kommer dock ett däck pinne alltid så investera i en burk WD40 och en tvärslå däck järn. För några dollar, den extra "ooomph" av att kunna ställa ett däck järn och stå på den gör det möjligt för dig att flytta en "svår nöt".
3.
Läs anvisningarna för att ditt däck byta utrustning när du väntar på att någon ska springa in i butiken eller utgifter som helst i en icke rörliga linje. Har du någonsin har ett framhjul rulla bil framåt på dig eftersom du glömde att läsa instruktionerna? Det hände mig en gång. EN GÅNG! Jag hade turen att inte bli sårad, men jag lärde mig en läxa!
4.
En nödsituation kit är ingen stor investering. Satser är nödraketer, ett område filt, en uppsättning batterikablarna åtminstone. Goda nyheter är att du egentligen inte behöver en verktygssats. De flesta nyare bilar är så datoriserad att de är av den normala bilägare ligan att fixa ändå
5
Två av de viktigaste verktygen bilen du kan bära: en mobiltelefon och en fungerande ficklampa. Förresten, är bilen nödbelysningen att få tillgång till skada, signal passerande bilar och läs manualen om du behöver. Lämna ALDRIG en handikappad bil i jakt på hjälp. Vänta i bilen, aldrig vandra
6
First Aid nödsituationer. . De flesta människor bär inte mer än några plåster i sin bil och om du inte är ofta i grov, avlägsna terräng, plåster räcker. Om du eller någon i din familj har en kronisk och allvarlig sjukdom, som astma, diabetes, etc. bör du överväga att hålla nödsituation extra tillbehör i din bil. Kontrollera med din läkare och se till att kontrollera deras utgångsdatum. En bra tumregel är att kontrollera din förnödenheter varje gång du byter din olja.
7.
Katastrofberedskap är annorlunda i sommar än vinter. Håll vatten i bilen, alla året runt. På sommaren kan du vill hålla extra vatten vid överhettning men aldrig öppna en het kylarlock! Håll en spade på vintern och ett par varma handskar.
8.
Bil utbildning. I bra väder, särskilt om du har yngre förare, göra en "torr springa" och har dem repetera byta däck på säkerheten i sitt eget köra vägen. De kommer att klaga nu, men du har en större trygghet för ett senare tillfälle.
9.
Det finns andra typer av olyckor om du befinner dig på vägen en hel del. Överväga att hålla en rulle toalettpapper, pappershanddukar och vattenlösa hand renare.

Tips och varningar


 • Kontrollera genom din trunk varje gång du får oljan bytt kommer att ge dig en chans att vara beredd
 • reservdäcket måste kontrolleras regelbundet
 • Följ varning rådgivande om en tillfällig däck. . de är inte för motorväg
 • <. li> planerat underhåll är det bästa verktyget för krisberedskap.
 • Glöm inte # 1 bil regel:. Underhåll är det bästa sättet att förhindra ett sammanbrott
 • Om det är väsnas, det kommer att bryta. Ignorera inte ett klick, klack eller tick, tick. Liksom tandläkaren säger, kan de 5 farligaste orden "Kanske det kommer att försvinna. "
 • Bilkörning över trött, distraherad eller efter festandet ber om en katastrof.


 • Relaterade artiklar


  när ska du använda dina varningsblinkers?
  hur att få en vägbeskrivning till någonstans
  hur man skapar gör det själv låsningsfria bromsar
  hur man kan spara bensin med säkra och artig hypermiling tekniker
  risker med mobiltelefoner
  hur man motorcykel defensivt
  hur man rada upp bilen att stanna på din sida av vägen
  hur de kan förmedla ett förarprov med lätthet
  vad är en prick test för lastbilschaufförer?
  Säkerhet & skydd: motorcykelhjälmar