hur man byter redskap med en koppling på en ATV under cykling

hur man byter redskap med en koppling på en ATV under cykling

ATV kan tyckas vara en lättare att rida version av motorcykeln. När allt har ATV fyra hjulen på marken hela tiden. Men oavsett om du rider på två hjul eller fyra, måste du veta hur man flytta en manuell växellåda, komplett med koppling, innan du börjar cykla var som helst på allmän väg. Men frukta inte, ny ryttare-med lite övning kommer du att flytta genom de redskap som ett proffs

Du behöver:
ATV
. . Space till praktik.


1.
Upp på ATV. Se till att du sitter bekvämt och i en säker position. Vrid tändningsnyckeln till "ON" lade ATV i friläge och trycker på startknappen för att starta ATV.
2.
Dra i spaken, som ligger på vänster styret och trycker på växelreglaget ner i första växeln. Släpp långsamt kopplingen tills du känner att punkt där den utlöser. Öva tills du har en bra känsla för denna plats i spaken drar.
3.
Släpp kopplingen sakta tills du känner att ATV börja "dra" och sakta rulla på gasen . Släpp kopplingshandtaget helt för att börja rida på första växeln.
4.
Dra in kopplingen när du når toppen av första växeln sortiment. Tryck Växelspak upp i den andra växeln. Släpp långsamt kopplingen och tillämpa gas, precis som att ta av i första. Du är nu på andra växeln.
5.
Fortsätt att flytta på detta sätt som du cyklar. När du är redo att sakta ner eller stanna, dra in kopplingen, bromsen med höger hand och höger fot, och flytta växelspaken ner genom växlarna. Släpp kopplingshandtaget sakta på varje växel och arbeta dig ner växeln sortiment till ett stopp.

tips och varningar


 • Ta det långsamt i början. Fyrhjulingar är kraftfulla maskiner och kommer att komma undan från dig om du inte är konservativ i din Gaspådraget.


 • Relaterade artiklar


  om street racing & dess faror
  fakta bär om bilbälten
  Hur beräknar man avståndet mellan stad poäng
  barns bilbarnstol säkerhet
  hur man överklagar en fortkörningsböter
  hur man ser bra att köra en ny eller begagnad bil
  barn säkerhetsbältet lagar
  säkraste minivan
  hur man vända lastbilar upp ramper
  hur man startar en bil på vintern