hur man bromsa ordentligt

hur man bromsa ordentligt

Hur bromsen ordentligt är viktigt att föraren etikett. Inte veta hur man bromsa ordentligt kan störa kolleger drivrutiner och kan orsaka olyckor på vägen

Du behöver:. .
Bil


en
Har du någonsin legat bakom någon som är "Riding bromsen"? För er som inte vet vad ridning bromsen betyder, betyder det att någon hela tiden har fått sin fot på bromsen och tillämpa den, när den inte behövs. Detta gör det svårt för bilen efter den person som "Riding bromsen". Brake ridning förvirrar den person som ligger bakom dem, eftersom de inte kan lista ut vad "bromsen ryttare" gör. Det första steget på hur man bromsa ordentligt, rider inte bromsen. Använd bara en fot för gas och broms. Jag har sett folk köra med ena foten på gasen och den andra foten på bromsen (kör en automatisk). Gör inte det, du kan slå i gasen och bromsen samtidigt, vilket kan skada din bil.
2.
Vet du vad en "broms check" är? Om inte, en "broms check" är när du träffar dina bromsar mycket abrupt. En "broms check" är ett stort nej nej, när det gäller att lära sig att bromsa ordentligt. En "broms check" kan orsaka allvarliga olyckor, för att inte nämna det kan också utlösa slagsmål med andra förare. Om du av någon anledning inser du ska vända, gör det inte i sista sekund och "broms check". Helt enkelt bara skicka din tur, och vända och gå tillbaka. Det är inte värt det drama som en "paus check" kan orsaka. Nästa steg i att lära sig bromsa ordentligt skulle vara att inte "bromsa check".
3.
lära sig bromsa ordentligt är ganska enkel. Bara bromsa långsamt och måttligt. Försök att tänka på den andra förare på vägen. Om du följer instruktionerna och inte "broms kontroll" av "Ride bromsen", bör du vara ok. Jag hoppas att denna artikel om hur man bromsa ordentligt har varit till hjälp för dig.

Tips och varningar


 • bromsa inte kontrollera
 • Don inte rida bromsen


 • Relaterade artiklar


  hur man kan stoppa få fortkörning biljetter
  hur man undviker biljetter medan fortkörning
  hur man kan undvika att bli fast för fortkörning
  definiera olika däck belastning
  information om street racing
  hur man byter en förlorad körkortet
  Varför kör långsammare spara gas?
  hur man kan förbättra trafiken skolan
  hur rida en 2008 Harley Fat Boy
  faran med mopeder