hur få misslyckades i bilen

hur få misslyckades i bilen

Det finns många tips och tips där ute för att få din bil misslyckades. Många av dem kräver att du är förberedd med kattsand eller annat för att få misslyckades. Vad händer om du fastnar i din bil och du är helt oförberedd? Om du följer dessa instruktioner nedan kan du själv har misslyckades de flesta situationer i några minuter. Tänk på säkerheten är det viktigaste när du reser i väder som kan orsaka dig skada. ! Om du inte känna dig säker att försöka få dig misslyckades se till att ringa efter hjälp

Du behöver:
golvmatta.


1.
Om du märker att du har fastnat eller hjulen snurrar du omedelbart ska vända bilen av. Detta gör att du inte riskerar att skada dig själv i nästa steg. Den gemensamma tanken är att lämna bilen på så det är varmt men du bör använda smarta försiktighet förnuft och stänga av bilen av.
2.
Nu när bilen är avstängd kan du ta bort din golvmattan och hålla det så långt under den fastnade däcket som möjligt. Se till att gummi sida är positionerat för att ge dig den bästa dragning för dina däck. Detta innebär vanligtvis att lämna gummit sidan av golvmattan vidröra däcket.
3.
Nu tillbaka till bilen, slår på den och trycker på gasen. Detta bör ge dig den extra dragkraft du behöver för att få misslyckades från flesta små ställen.
4.
Glöm inte att gå tillbaka och få din golvmattan när du är misslyckades. Det kommer förmodligen att behöva tvättas men åtminstone att du inte fastnar längre!


Relaterade artiklar


motorcykel skyddsglasögon
hur man använder batterikablar jumper för bil
All Wheel Drive vs två hjul stabilitet vid kurvtagning
hur man förebygger skador vindruta
varför människor bär inte bilbälte
Hur får man en bil redo för körning i dåligt vinterväder
information om street racing
hur man rada upp bilen att stanna på din sida av vägen
Varför är en stoppskylt röd?
Missouri motorcykel säkerhetsutrustning krav